وداع با دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مهدی ابراهیمی، در پی درگذشت سعاد باوی دانشجوی رشته علوم اعصاب مقطع دکترای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این واقعه دردناک را به دانشجویان، استادان، کارکنان و خانواده دانشجو تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در پیام تسلیت دکتر مهدی ابراهیمی آمده است:

دانشجویان، کارکنان، استادان و خانواده دانشجوی سعاد باوی

با سلام و احترام؛
درگذشت نابهنگام خواهر گرامی سعاد باوی دانشجوی فرهیخته رشته علوم اعصاب مقطع Ph.D، ضایعه ای درناک برای جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
امیدوارم به حق صاحب دهه امامت حضرت امیرالمومنین علی(ع)، این بانوی تلاشگر همنشین و ماجور با حضرت فاطمه زهرا(س) باشند.
وظیفه می دانم این ضایعه تاثر بار را به خانواده دانشجو، استادان، کارکنان به ویژه همکارانم در مدیریت سراهای دانشجویی و دانشجویان دانشگاه تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای آن تازه درگذشته علو درجات و برای بازماندگان صبر خواستارم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه