پنجمین جلسه دیدار مسئولان دانشگاه با کارکنان

پنجمین جلسه ملاقات حضوری مدیران ستادی دانشگاه با کارکنان واحدهای تابعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه پنجمین جلسه ملاقات عمومی مدیران ستادی دانشگاه با حضور دکتر مسعود میرمعینی مدیرتوسعه منابع انسانی دانشگاه وعلیرضا یارمحمدی و زهره قربانخانی معاونان توسعه منابع انسانی روز چهارشنبه 4 اسفند 1400در محل ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دراین دیدار که تعداد  30 تن از همکاران واحدهای مختلف دانشگاه حضور داشتند در 2 گروه جداگانه در این ملاقات حضور یافتند و ضمن ارائه فرم درخواست خود،  به صورت شفاهی نیز مشکلات خود را بیان کردند.در ادامه  دکتر میرمعینی ضمن خیر مقدم و خدا قوت به همکاران محترم دانشگاه، در خصوص بررسی مشکلات و راهکارهای قانونی وممکن موجود به صورت یک به یک به سوالات همکاران پاسخ داد. و اظهار امیدواری کرد در چهارچوب قوانین و آیین نامه های موجود بتوانیم در حل مشکلات و درخواست همکاران ارجمند در کوتاه ترین زمان کمک کنیم.

وحید مزاجردی

وحید مزاجردی