پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت انتصاب رئیس جدید دانشگاه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در پیامی، انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، متن پیام مسئول نهاد به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و تحیات؛

انتصاب حضرتعالی را به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض می‌نمایم.

امید است حضرتعالی با داشتن سوابق متعدد اجرایی و آشنایی کامل از محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکی از بهترین دانشگاه‌های علمی و خدماتی کشور است، موفق به برداشتن گام‌های بلندی در جهت ارتقای این دانشگاه گردید.

از آنجا که حضرتعالی دارای روحیه جهادی و فرهنگی هستید، امیدوارم در دوره شما شاهد رشد شاخص‌های فرهنگی و دینی دانشگاه باشیم و یقیناً دفتر نهاد رهبری دانشگاه نیز در جهت ارتقای این شاخص‌ها به‌عنوان مشاوری امین در کنار شما خواهد بود.

امروز همه دلسوزان دانشگاه اعم از اساتید بزرگوار، کارمندان و دانشجویان می‌بایست در جهت تحقق چشم‌انداز بلند دانشگاه دست در دست هم دهند تا کشور عزیزمان ایران اسلامی به اهداف خود در خدمت به خلق و رضای خالق دست یابد و یقیناً مدیران ارشد در رسیدن به این اهداف نقش برجسته‌ای را برعهده دارند.

توفیقات شما را از خدای منان خواستارم و برای موفقیت شما از صمیم قلب دعا می‌کنم.

میر مجید سیدقریشی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری