پیام تسلیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مناسبت درگذشت دکتر افشین عبدی راد / اطلاعیه تشییع و ترحیم

دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با صدور پیامی درگذشت دکتر عبدی راد عضو هیئت علمی گروه پاتولوزی را به خانواده و جامعه دانشگاهی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در پیامی درگذشت استاد فقید دکتر افشین عبدی راد، عضو هیئت علمی گروه پاتولوژی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ضایعه درگذشت استاد فقید دکتر افشین عبدی راد تکان دهنده و تاثربرانگیز بود. اینجانب ضمن عرض تسلیت این فقدان به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی و دانشگاهی، رحمت و رضوان الهی را برای آن مرحوم و صبر و اجر وافر برای همه بازماندگان ایشان مسألت می نمایم.
دکتر خسرو صادق نیت
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

همچنین به استحضار می رساند مراسم تشییع آن فقید سعید، سه شنبه 96/10/19 ساعت 9:30 در تالار شهید میرزایی انیستیتو کانسر مجتمع برگزار می شود و سپس حرکت مشایعت کنندگان از ساختمان مدیریت انیستیتو کانسر به سمت درب جنوبی مجتمع خواهد بود.

مراسم ترحیم آن مرحوم نیز پنج شنبه 96/10/21 ساعت 10 تا 11:30 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

همکار قديمی ايشان

78/10/11 - 00:00

ايشان مرد بزرگ و با اخلاقی بودن ضمن عرض تسلیت به خانواده بزرگ دانشگاه، از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان آن مرحوم صبر و اجر وافر خواستارم.

پاسخ

78/10/11 - 00:00

خدا رحمتشون کنه آدم بسیار علمی و دست به خیری بودند. انستیتو امسال دو تا فرد بسیار علمی و با اخلاق را از دست داد.

پاسخ