کارگاه آموزشی مصرف دخانیات در شهرستان اسلامشهر برگزار شد

کارگاه آموزشی مصرف دخانیات در مدرسه شهید خیابانی اسلامشهر برای دانش آموزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه چهارشنبه 19 آبان 95 در مدرسه شهید خیابانی برای دانش آموزان با عنوان مصرف دخانیات با تأکید بر پیشگیری از مصرف قلیان و سیگار با حضور داوطلبین سلامت برگزار شد.
مونا چهارپاشلو، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز خدمات جامع سلامت گلشهر در این جلسه ابتدا الگوی مصرف قلیان و سیگار در ایران و جهان را توضیح داد و گفت: بیشتر مصرف‌کننده قلیان کسانی هستند که مصرف سیگار دارند، همچنین در بسیاری از کشورها مصرف قلیان برای بچه‌ها به همراه والدینشان مرسوم است.
وی در ادامه در مورد عوامل هشداردهنده و بهداشتی استعمال دخانیات و روش‌های برای جلوگیری از مصرف این‌گونه مواد به داوطلبین سلامت ارائه کرد.
خبر: خورسندفرد

زینب  ایمانی