• تاریخ انتشار : 1396/07/23 - 14:27

کارگاه تدوین پروپوزال طرح توسعه‌ای در آموزش و لیدرشیپ آموزشی برگزار می‌شود

کارگاه تدوین پروپوزال طرح توسعه‌ای در آموزش و لیدرشیپ آموزشی از 1 آبان ماه الي 6 آذرماه 96، دوشنبه ها برگزار می‌شود.

این دوره شامل کارگاه سه‌روزه چگونگی تدوین پروپوزال طرح توسعه‌ای در آموزش و کارگاه سه‌روزه لیدرشیپ آموزشی است در کارگاه سه‌روزه تدوین پروپوزال، علاوه بر تمرین عملی چگونگی پروپوزال نویسی طرح‌های توسعه‌ای، چند نمونه از پروپوزال‌های موجود توسط شرکت‌کنندگان مورد نقد و بررسی قرار می گیرد. در کارگاه لیدرشیپ آموزشی نیز تلاش می شود تا مباحث مربوط برنامه‌ریزی آموزشی، ارزشیابی دوره های آموزشی و درنهایت لیدرشیپ آموزشی به‌صورت خلاصه و کاربردی در مدت سه روز به شیوه ای تعاملی ارائه گردد.
شرايط شركت در این دوره مبنی برگذراندن موفقیت‌آمیز و دريافت گواهي از دوره مهارت هاي آموزشي پايه، فلوشيپ آموزشي يا کوتاه‌مدت آموزش پزشكي است.
شرکت‌کنندگان در پايان كارگاه می‌توانند در صورت تمايل در سومين دوره برنامه دانشوري آموزش پزشكي ثبت‌نام و در مصاحبه‌ای آن شركت کنند.
علاقه‌مندان براي دريافت فرم ثبت‌نام به سایت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به آدرس http://edc.tums.ac.ir قسمت اطلاعیه‌ها با شماره ۸۸۹۵۵۷۱۲ داخلي ۴۰۸، ۴۰۱ تماس حاصل فرمایید.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
فریبا  مقدم