کلاس‌های آموزشی نان کامل، اصول تغذیه رنان و کودکان در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی نان کامل، اصول تغذیه رنان و کودکان در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد تغذیه این مرکز گفت: الهه نکوئی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی برای مراجعان سرای محله شهرک بعثت، کلاس آموزشی نان کامل را برگزار و در خصوص، بهبود روند طبیعی دستگاه گوارش، منابع اصلی تأمین فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین در نان کامل صحبت کرد.
زینب زین‌الدینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا کلاس آموزشی تغذیه در کودکان را برای مراجعان در بوستان بانوان برگزار کرد. زین‌الدینی گفت: در برنامه غذایی کودک باید از گروه‌های اصلی غذایی، نان، غلات، شیر، لبنیات، گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ، مغز دانه‌ها، سبزی‌ها و میوه‌ها استفاده شود.
سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع جوادیه، کلاس آموزشی اصول تغذیه در رنان را برای مراجعان سرای محله کوچه آقائی برگزار کرد. موضوعات مصرف روزانه گروه‌های غذایی، روش صحیح طبخ مواد غذایی، حذف مصرف قند و شکر از سفره خانواده، مصرف روزانه سبزی‌ها به‌عنوان آنتی‌اکسیدان‌های مهم، عدم مصرف روغن جامد و دنبه و روغن‌های حیوانی آموزش داده شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی