• تاریخ انتشار : 1403/10/12 - 06:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 353
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتخاب دکتر محمد‌علی صحرائیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان برگزیده ملی در جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی

آیین تجلیل از برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و از دکتر محمدعلی صحرائیان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس مرکز تحقیقات ام اس بیمارستان سینا به عنوان برگزیده ملی جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی انتخاب شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم سه‌شنبه 11 دی 1403 در تالار امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی که با حضور دکتر شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برگزار شد در بخش برگزیده ملی از دکتر محمدعلی صحرائیان استاد مولتیپل اسکلروزیس دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی به عمل آمد.
دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا در پیامی این موفقیت را به دکتر صحرائیان تبریک گفت.

اثر فناوری در علوم پزشکی باید در کیفیت زندگی مردم محسوس باشد
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم با تاکید بر اهمیت نسل چهارمی و‌ پنجمی شدن دانشگاه‌های علوم پزشکی، تاکید کرد: فناوری و پژوهش دانشگاه باید در ارتقای کیفیت زندگی مردم محسوس باشد و چرخه علم و فناوری در علوم پزشکی باید کیفیت زندگی را افزایش دهد.
به گزارش وبدا، دکتر شاهین آخوندزاده ضمن بررسی وضعیت پژوهشی دانشگاه‌های کشور به مقایسه رتبه پژوهشی ایران با کشورهای ترکیه و عربستان در بازه‌های زمانی ۱۹۶۸ تا ۲۰۲۴ پرداخت.‎
وی با بیان اینکه کشور بخش بزرگی از تولیدات پژوهشی خود را مدیون تلاش‌های ژنرال‌های بزرگ علمی است، نقش دکتر فریدون عزیزی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه پژوهش کشور را یکی از این مصادیق دانست.
دکتر آخوندزاده با اشاره به اینکه ۹۰ درصد افت پژوهش در کشور مربوط به تخصیص اندک بودجه‌هاست اضافه کرد: تمام برنامه‌‌ریزی‌های پژوهش محور و فناورانه بدون تخصیص بودجه پژوهشی ابتر است.
وی اضافه کرد: کشور ما سرمایه بزرگ جوانان نخبه و پژوهشگر را دارد و باید برای حمایت و نگه‌داشت این سرمایه‌ها برنامه مدون داشته باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دو دهه اخیر کشورهای هند و چین به ترتیب رتبه اول تا سوم دنیا به لحاظ تعداد مقالات را دارند افزود: این آمار گواه این است که نمی‌توان خواهان فناوری بود ولی اثرگذاری تحقیقات را نادیده گرفت.
وی به تحقیقات دانشگاهی با هدف غربالگری نوزادان (در همان بدو تولد) در بیماری کم‌کاری تیروئید اشاره کرد و افزود: این آینده‌نگری از مشکلات تحمیل شده به بهداشت و درمان کشور پیشگیری خواهد کرد ضمن اینکه سبک زندگی خانواده را هم ارتقا خواهد داد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در جلسات هیات ممیزه و روند ارتقا نباید تنها مقاله محور باشیم اضافه کرد: باید تاثیرگذاری پژوهش‌های اعضای هیئت علمی در روند ارتقا مهم باشد.
وی با اشاره به اینکه دستاوردهای ارزنده دانشگاهها در پژوهش را نمی‌توان نادیده گرفت عنوان کرد: دانشگاهها باید در جذب پست‌داک مستقل عمل کنند، این موضوع در اختیار دانشگاه است، دانشگاهی که بهترین آموزش را به دانشجویان می‌دهد باید در مراحل پایانی که جذب است مستقل عمل کند.
دکتر آخوندزاده تاکید کرد: پست‌داک آرامشی برای فارغ‌التحصیلان جوان ایجاد خواهد کرد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه باید در دانشگاه‌ها راه برای فعالیت آموزشی و پژوهشی اساتید توانمند باز باشد تاکید کرد: در دانشگاه "سدگذاری" معنا ندارد، این موضوع راه توسعه و پیشرفت را محدود می‌کند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,بیمارستان سینا
  • کد خبر : 287669
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *