برگزاری کلاس آموزشی تغذیه کودکان زیر 5 سال و تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه کودکان زیر 5 سال و تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر را برگزار کردند.
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/1/2023/jul/09/kkkkkkkkkkkkkiiun1_crop.webp)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه فرقدان کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز فرمانفرمایان کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در کودکان زیر 5 سال را در مهدکودک مهرک برگزار و در خصوص اهمیت مصرف صبحانه در کودکان، صبحانه سالم، معرفی میان وعده مناسب، اهمیت مصرف سبزیجات و حبوبات، خواب کافی و بهموقع و فعالیت بدنی و ورزش در کودکان و نیز محدودیت مصرف نوشیدنیهای شیرین و تنقلات شیرین در کودکان و جایگزین کردن آن با میوه و سبزیجات و لبنیات تازه مطالبی را بیان کرد.
زینب زینالدین، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز دارالشفا کلاس آموزشی با موضوعات اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر را برای میانسالان و سالمندان سرای محله علیآباد جنوبی و پایگاه کمیته امداد نازیآباد برگزار کرد و در این جلسه در خصوص مصرف غذای سالم از همان دوران خردسالی پراهمیت و باعث تأمین آینده سالم و کمخطر برای هر فرد میشود.
وی در ادامه افزود: با مصرف غذای سالم میتوانیم خطر بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، فشارخون، چربی خون و ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهیم و با آموزش و فرهنگسازی صحیح میتوان افراد را به یک الگوی غذایی صحیح در تمام زندگی از کودکی تا بزرگسالی آشنا کنیم.
نظر دهید