• تاریخ انتشار : 1402/11/28 - 12:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 318
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پویش شنبه های نیکوکاری

دکتر قناعتی: از ماموریت‌های اصلی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران دستیابی به آینده روشن برای کودکان کار است

دکتر قناعتی با همراهی معاون بهداشت دانشگاه، سه رئیس مجتمع بیمارستانی، امام خمینی(ره)، یاس و امیراعلم و تیم همراه از مرکز جمعیت کودکان کار خیابانی در محله نعمت آباد بازدید کرد و گفت: هدف اصلی دانشگاه علوم پزشکی تهران دستیابی به آینده روشن برای کودکان کار است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پویش  شنبه‌ های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، دکتر اینانلو، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)،  دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس و دکتر حسن توکلی رئیس مجتمع بیمارستانی امیر اعلم شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ به مرکز جمعیت کودکان کار خیابانی در محله نعمت آباد اختصاص یافت.  
در حاشیه این بازدید دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه با بیان اینکه مشکلات کودکان کار کاملاً شناخته شده است گفت: شهردار محترم تهران به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در معضلات و آسیب‌های اجتماعی جلساتی دارند و ارکان‌های استان را دعوت می‌کند و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به عنوان حامی در این برنامه مشارکت دارد.
وی با بیان اینکه برای حل مسئله کودکان کار باید راهکارهای بلند، میان مدت و کوتاه در نظر گرفت، ادامه داد: در مرحله اول، باید تعداد کودکان کار مشخص شود. بر اساس آمارها تعداد کودکان کار در تهران حدود ۸ تا ۱۰ هزار نفر است که عمدتاً کودکان افغانی هستند. کودکان ایرانی اغلب در کارگاه‌ها مشغول به کار هستند و چون تعداد کارگاه‌هاییکه نیروی کار کمتر از ۱۰ نفر دارد در قانون کار ثبت نمی‌شود شناسایی این کودکان دشوار است.  
دکتر قناعتی  کمر درد، انواع عفونت‌ها و مشکلات پوستی، سوء استفاده‌های جنسی و آسیب‌های روحی را از  مسائل غیر طبیعی در سن کودکان کار دانست و افزود: معاونت بهداشت دانشگاه در بخش سلامت، به آسیب‌های اجتماعی وارد شود.
رئیس دانشگاه ساخت مرکز جامع رسیدگی به مشکلات کودکان کار را یکی از راهکارهای رفع این مشکل عنوان کرد و گفت: این مرکز باید شامل مدرسه، روانشناس و… باشد تا پاسخگوی بخش عمده این کودکان و رفع نیازهای آنان باشد.
دکتر قناعتی با تاکید بر اینکه در کوتاه مدت به امداد رسانی فوری کودکان کار توجه کنیم افزود: در کوتاه مدت منتظر شکل گیری سازمان نباشیم و برای کمک به این کودکان امداد رسانی فوری انجام دهیم تا به هدف اصلی که ایجاد نظم و سازماندهی کوکان است دست یابیم.
رئیس دانشگاه مجموعه این اقدامات را با هدف دستیابی به آینده روشن برای کودکان کار دانست: نکته امیدبخش کودکان کار این است که به دلیل شرایط خاصی که قرار گرفته‌انددر آینده انسان‌های قوی و قدرتمندی خواهند شد.
تیم بازدید کننده  ضمن بازدید از مدرسه کودکان کار خانواده‌های بیمار آنها را رایگان ویزیت و  موارد نیازمند را برای پیگیری درمان به بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی کردند.
در این بازدید مقرر شد اردوی جهادی و یزیت رایگان با حضور متخصصان پوست، عفونی. شنوایی سنجی، کاردرمانی، قلب کودکان در این مرکز به صورت برنامه ریزی شده برگزار شده و به صورت اجباری برای دانشجویان رشته‌های مرتبط کارآموزی در ارائه خدمات اجتماعی در نظر گرفته شود برای سلامت بیشتر این کودکان از کارگاههای محل کار این کودکان توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ایبازدید و گزارشی تهیه شود.
در این بازدید دکتر اولیایی منش معاون بهداشت، دکتر اینانلو رئیس بیمارستان امام خمینی دکتر توکلی رئیس بیمارستان امیر اعلم، دکتر جعفریه رئیس بیمارستان یاس، دکتر روجا  رحیمی رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر محمدرضا سلمانی رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر عباس مزینانی مدیر گروه سلامت روان، آرزو چراغی دبیر اجرایی شنبه‌های نیکوکاری، دکتر متین  بازرگانی، زهرا بیگم سیداقا میری و فرزانه بینش از معاونت بهداشت و سید علی مومنی، امیر رحیمی، دکتر محمد علی سورکی، محمد طاهر، احد اکرمی، علیرضا شیری و مرتضی دارایی از بیمارستان امام خمینی و دکتر ارمان زرگران مدیر توسعه امور بین الملل حضور داشتند.


  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 259401
نسیم اخگر
تهیه کننده:

نسیم اخگر