• تاریخ انتشار : 1394/12/05 - 17:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2472
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

مراسم بزرگداشت روز مهندس در معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد

همزمان با روز پنجم اسفند، سالروز تولد دانشمند شهیر ایرانی خواجه‌نصیرالدین طوسی و روز مهندس، مراسمی به همین مناسبت در معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس 1

گالری عکس 2 
در مراسم روز مهندسی که چهارشنبه 5 اسفند 95 در سالن G6 سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد؛ در ابتدا مهندس بهزاد مكري مدير دفتر فني و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه، ضمن تشکر از دکتر بیگلر به علت تفکر جا انداختن این روز در دانشگاه علوم پزشکی تهران و حمایت‌های دکتر جعفریان؛ گفت: ما مهندسین وقتی فارغ التحصیل می شویم مثل پزشکان قسم یاد نمیکنیم اما همیشه کوشش و سعی داریم که در کار مهندسی متواضع باشیم و موفقیت هایی که بدست می آوریم را برای همه همکارانی که فعالیت می کنند، در نظر بگیریم. 

کار مهندسی فرآیندی گروهی است
وی یادآور شد: کار مهندسی فرآیندی گروهی است، مایه فخر و مباهات است که گروه مهندسی قوی در زمینه تجهیزات پزشکی، انفورماتیک و فنی در مجموعه سازمان داریم اما بازهم نیاز به حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه داریم. سعی کنیم نقد پذیر باشیم و به انتقادات عکس‌العمل مثبت نشان دهیم.
وی در ادامه به ارائه گزارشی از مجموع فعالیت های دفتر مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی و پروژه‌های پیش رو، پروژه‌های طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌های تابعه، برگزاری دوره‌های آموزشی (دارای مجوز از مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی)، ارائه طرح پژوهشی در جشنواره نوآوری و ... پرداخت و تصریح کرد: ما ز هر صاحب دلی یک رشته فن آموختیم، عشق از لیلی و صبر از کوهکن آموختیم، گریه از مرغ سحر خودسوزی از پروانه‌ها و صد سرا ویرانه شد تا دوستی آموختیم.

پیشرفت یک جامعه در گرو همه علوم و تخصص ها
سپس مهندس قدرت الله تکشی مشاور فنی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، با اشاره به این‌که هر کدام در هر شرایطی باید به اهمیت و دلیل وجودی خود آگاه باشیم؛ افزود: لازم است در هر زمان در رابطه با مسئولیت های مرتبط آمادگی و شرایط مثبت را لحاظ و خود را باور کنیم که ما برای تاثیری در این جهان هستی متولدشده‌ایم.
وی در ادامه افزود: هم‌اکنون که به‌عنوان یک جامعه سازنده به مهندسی توجه می شود پس باید لیاقت و انگیزه شغلی خود را حفظ و بیش از پیش ارتقاء دهیم و به آن افتخار کنیم چرا که پیشرفت یک جامعه به همه علوم و تخصص ها نیاز دارد.
مهندس تکشی، خاطرنشان کرد: یکی از صادرات مهم کشور، صدور دانش فنی است که در طراحی، اجرا، و نظارت توانسته با دنیای مهندسی جهانی رقابت داشته باشد، البته که صدور دانش مهندسی بهترین تولید و برای هر مهندسی کارآمد و خود باور باعث افتخار‌است.
پس از آن، مهندس الهام ندیری مسئول مهندسی پزشکی بیمارستان امیراعلم، ضمن تشکر از دکتر بیگلر و دکتر نمازی بابت حمایت نیروهای شرکتی جدید الاستخدام؛ به برخی از مشکلات پیش رو اشاره کرد و به همکاران مجموعه بخاطر یک سال پر تلاش کاری خسته نباشید و خدا قوت گفت.

تعهد اخلاق حرفه ای لازمه قداست رشته مهندسی

در ادامه دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، ضمن تبریک روز مهندسی به همکاران در حوزه‌های مختلف؛ اظهار داشت: این روز به حق نام‌گذاری شده است چرا که این روزها تداعی می کند که در گذشته برای سربلندی کشور چه فعالیت های ماندگاری صورت گرفته و برای آیندگان نیز به‌عنوان الگو مطرح باشد.
وی ضمن ابراز امیدواری از این‌که روز مهندسی مقدمه شروع حرکات بزرگ تری برای مجموعه باشد؛ گفت: از نظر نیروی انسانی و تفکرات نوآورانه چیزی کم نداریم بلکه باید با مشارکت همکاران حرکت های مثبتی را آغاز کنیم و وارد فرآیندهای جدیدتری شویم.
دکتر بیگلر با بیان این‌که قداست رشته مهندسی، حق و حقوق افراد را مضاعف می کند؛ تأکید کرد: باید به تعهد اخلاق حرفه ای در این حرفه توجه شود چرا که این امر می تواند تقوای افراد را بیشتر و روحیه آن‌ها را تقویت کند.
معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، برنامه ریزی اصولی و منظم، مدیریت پروژه، برگزاری کارگاه های آموزشی مداوم، مستند کردن فعالیت ها و ... را لازمه ارائه محصولات ناب برای مهندسین دانست و افزود: با رصد کردن و عملیاتی شدن این فرآیند ها می توان دستاوردهای ارزشمندی را برای نسل های بعدی به یادگار گذاشت.

جامعه مهندسین دانشگاه عامل گام‌های استوار تر در سطح ملی و بین‌المللی

سپس دكتر حجت زراعتي مدير آمار و فنآوري اطلاعات دانشگاه، با بیان این‌که در واحد معاونت توسعه به جایگاه مهندسی اهمیت می دهند؛ گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان داده است که با همت مهندسین مجموعه می تواند گام‌های استوار تری را بردارد و در سطح ملی و بین‌المللی بدرخشد.
وی با اشاره به تفاوت‌های علوم نظری و علوم تجربی، افزود: مزیت اصلی شاخه علوم تجربی «علوم فنی و مهندسی» این است که در میدان عمل محک می خورد و خطاء کاملاً در آن واضح و مشخص است.
مهندس زراعتی تأکید کرد: مستندسازی در دانش فنی و مهندسی ضروری است، اگر قرار است موفقیتی رخ دهد باید تمام نظریات نظریه پردازان علوم نظری و مدیریتی به فعل در آید.
توضیح این که؛ در پایان مراسم از مهندس جعفری، مهندس اوجانی، مهندس گودرزی، مهندس باقری، مهندس محبی، مهندس حیدری و مهندس ملک که الگوی نمونه مهندسین دانشگاه در سال 94 بودند، تقدیر شایسته ای شد.
خبرنگار: الهام علی
عکاس: الهام حق شناس

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 58386
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی