نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران
ارزیابی عملکرد و ترسیم افقهای جدید توسعه
نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف بررسی عملکرد سال ۱۴۰۲، برنامهریزی برای جلسه هیئتامنا و امکانسنجی تأسیس دو مرکز تحقیقاتی جدید، ۱۱ آذر ۱۴۰۳ برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که با حضور اعضای هیئترئیسه و مدیران ارشد برگزار شد، مسائل کلیدی مرتبط با توسعه دانشگاه و ارتقای جایگاه آن در حوزه آموزش، پژوهش و سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
برنامهریزی برای جلسه هیئتامنا
دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه، با اشاره به اهمیت نخستین جلسه هیئتامنای دانشگاه در دوره مدیریتی جدید اظهار داشت: این نشست بهمنظور هماهنگی و آمادهسازی دستورکارهایی که در جلسه هیئتامنا مطرح خواهد شد، برگزار شده است. بررسی دقیق و اصلاح گزارشها از اولویتهای اصلی ماست تا بتوانیم تصویری شفاف و دقیق از عملکرد دانشگاه ارائه دهیم.
ارزیابی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۲
دکتر رئیس کرمی بر ضرورت بازبینی گزارشهای عملکردی سال ۱۴۰۲ تأکید کرد و گفت: آمارهای دقیق و بهروز برای ارائه به هیئتامنا اهمیت ویژهای دارد. هدف ما ارائه گزارشهایی جامع است که تمامی دستاوردها و چالشهای دانشگاه را بهدرستی منعکس کند.
ترویج فرهنگ سلامت؛ رسالتی بیبدیل
سرپرست دانشگاه با تأکید بر نقش محوری دانشگاه علوم پزشکی تهران در ترویج فرهنگ سلامت افزود: در تدوین پیشنهادهای ارائهشده به هیئتامنا، باید رسالت دانشگاه در ارتقای فرهنگ سلامت بهعنوان محور اصلی مورد توجه قرار گیرد.
نقشآفرینی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی در توسعه دانشگاه
وی به نقش کلیدی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) در پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: دستیاران در عرصه درمان و دانشجویان PhD در توسعه پژوهش نقش مهمی ایفا میکنند و تقویت جایگاه آنان برای ارتقای سطح علمی دانشگاه ضروری است.
تأمین نیروی انسانی برای مراکز جدید
دکتر رئیس کرمی در ادامه به نیازهای نیروی انسانی مراکز تازهتأسیس اشاره کرد و افزود: برای تأمین نیروی انسانی کارآمد باید از روشهای حرفهای و مبتنی بر شایستهسالاری استفاده کنیم. این موضوع از اولویتهای دانشگاه در مسیر توسعه است.
ارتقای رفاه کارکنان؛ سرمایهای برای توسعه پایدار
سرپرست دانشگاه در پایان با تأکید بر اهمیت توجه به رفاه کارکنان گفت:افزایش رفاه کارکنان از طریق جذب منابع مالی جدید و بهبود شرایط کاری، از برنامههای کلیدی مدیریت دانشگاه است که به توسعه پایدار و ارتقای بهرهوری کمک خواهد کرد.
بررسی دستور جلسه
در ادامه نشست دکتر سید احمد رضایی مدیر امار و فناوری اطلاعات دانشگاه، گزارش عملکرد دانشگاه در سال 1402، مهندس محمد قدرتی مسئول دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه، پیشنهادهای عمومی و اختصاصی قابل ارایه در هیئت امنا و دکتر رامین کردی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه پیشنهاد تأسیس دو مرکز تحقیقاتی جدید را ارایه کردند.
اعضای جلسه نیز درخصوص مباحث مطرح شده پیشنهادها و دیدگاه های خود را مطرح کردند.
پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، بخش دیگری از صفات اخلاقی نکوهیده در دعای هشتم صحیفه سجادی را تفسیر کرد و گفت: در جلسات قبل، برخی از صفات ناپسند انسان که امام سجاد (ع) در این دعا از آن به خداوند پناه میبرد، بررسی شد. در این جلسه، مفاهیمی همچون تبعیت از هوای نفس، مخالفت با خداوند، خواب غفلت و مشقت در زندگی دنیا تحلیل می شود.
نظر دهید