جایزه انتقال و تبادل فناوری هشت کشور اسلامی در حال توسعه D8، به بهترین طرح فناور تعلق می گیرد

جایزه انتقال فناوری با حمایت مالی ایران و به همت پارک فناوری پردیس، به بهترین قرارداد انتقال فناوری اعطا می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه انتقال و تبادل فناوری هشت کشور اسلامی در حال توسعه موسوم به  D8، بر اساس مصوبه سومین اجلاس وزرای صنعت کشورهای عضو در سال 91 در بنگلادش راه اندازی و دبیرخانه آن در پارک فناوری پردیس دایر شد. هدف از این اقدام، توسعه همکاری کشورها در زمینه تبادل و جذب فناوری های پیشرفته و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان است.

در همین راستا، طرح اعطای "جایزه انتقال فناوری" با حمایت مالی ایران و به همت پارک فناوری پردیس به منظور تشویق کشورهای عضو در سال 2015 در نیجریه مطرح و به تصویب اعضا رسید.

بر اساس آیین نامه این طرح، به بهترین قرارداد انتقال فناوری که در بازه زمانی تعیین شده بین حداقل یکی از کشورهای عضو گروه و سایر کشورهای اسلامی صورت گرفته باشد، جایزه ای به مبلغ 5 هزار دلار آمریکا (به هر یک از طرفیت قرار داد) به همراه لوح تقدیر، توسط دبیرکل سازمان D8 به تاریخ 13 دسامبر2021 (22 آذر 1400) اهدا خواهد شد.

متقاضیان شرکت در این جایزه می توانند برای تکمیل فرم ثبت نام تا تاریخ 20 نوامبر2021 (29 آبان 1400) به سایت اینجا مراجعه نمایند.

نسیم  قرائیان

نسیم قرائیان