قدردانی از فعالان عرصه واکسیناسیون کرونا

دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه نخست در واکسیناسیون مناطق تحت پوشش را کسب کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تسریع در امر واکسیناسیون این تجربه را الگویی برای موفقیت درسایر حوزه‌های دیگر عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تقدیر از فعالان عرصه واکسیناسیون بیماری کووید 19 روز دوشنبه 11 بهمن‌ 1400 در سالن آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه با حضور دکتر قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و روسای مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه های بهداشتی درمانی ری و اسلامشهر، معاون بهداشتی ناجا و جمعی از فرماندهان، بسیجیان و ادارات فعال در عرصه واکسیناسیون برگزار شد.
در ابتدای این برنامه دکتر قناعتی بابیان اینکه مطالعه تاریخ زندگی بشر به ما کمک می‌کند تا راه‌های آینده را بهتر، دقیق‌تر و باکیفیت‌تر انتخاب کنیم گفت: با بررسی تاریخ ایران متوجه می‌شویم که مردم ایران بحران‌های سختی را گذرانده که کمتر کشوری این دوران را سپری کرده است و استوار مانده است و این ریشه در استقامت ملت ما دارد که مایه افتخار است و باید در عمل و رفتارها متجلی شود و به‌عنوان دستاوردی مهم آن را پاس بداریم و از آن نگاهداری کنیم.
وی افزود: باید فضای مجازی را صیانت و هجمه فرهنگی آن را با بهره‌گیری از قرآن و  مولانا و حافظ فرهنگمان را حفظ کنیم و درگیر هجمه فرهنگی غرب نشویم.
دکتر قناعتی به تفاوت‌های دوران دفاع مقدس و دوران کووید 19 پرداخت و افزود: در دوران کرونا بسیاری از عزیزان فوت کردند و به‌اندازه یک جنگ تلفات داشتیم، با این تفاوت که در جنگ اکثریت مجرد بودند اما در حال حاضر بسیاری از خانواده‌ها عزیزانشان را ازدست‌داده‌اند یا فرزندانشان یتیم شدند.
رئیس دانشگاه بابیان اینکه بحران کرونا تاب‌آوری و مقاومت نسل امروز را نشان داد تصریح کرد: نسل پاک و نجیب ایرانی همچنان در درون جامعه ما زنده است؛ پرستاران ما در بخشهای درمانی با ازخودگذشتگی و ایثار به هم‌وطنان خود کمک کردند که این از افتخارات ملت ما ثبت‌شده است.
وی با بیان اینکه در دوران کرونا به نقاط ضعف بسیاری پی بردیم افزود: کرونا سرعت تبادلات اجتماعی را بالا برد و تصمیم‌گیری‌ها نشان داد که اولویت های کشور را باید بر پایه مبازره با فساد و ناهماهنگی‌های اداری بنا نهاد. 
دکتر قناعتی با قدردانی از فعالان عرصه واکسیناسیون گفت: در ابتدای این دوره مدیریتی درصدد آن برآمدیم تا 50 درصد توان دانشگاه را برای واکسینه شدن مردم جنوب تهران که تحت پوشش دانشگاه هستند و توجه به شرایط بد زندگی مواجه هستند بگذاریم و خوشبختانه توانستیم به‌سرعت 100 درصد نوبت اول و بیش از 90 درصد در نوبت دوم مردم این منطقه را واکسینه کنیم و نوبت سوم نیز به‌سرعت در حال انجام است و امیدواریم این تجربه واکسیناسیون در سایر حوزه‌های دیگر نیز به کمک ما کند.
وی با اشاره به زحمات شبانه‌روزی اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه تأکید کرد: اگر درراه خدمت‌رسانی به مردم کوتاهی کنیم مدیون آن‌ها و آیندگان این مرزوبوم می‌شویم و همچنین نباید از خطاها چشم‌پوشی کنیم و امربه‌معروف و نهی از منکر را سرلوحه کار خود قرار دهیم زیرا اصلاح جامعه از همین کارهای کوچک شروع می‌شود که ما گمان می‌کنیم بی‌اهمیت است.
وی در پایان ضمن تشکر از مشارکت فعالانه نیروی انتظامی درزمینهٔ ساماندهی واکسیناسیون گفت: امید داریم در سال آینده با حمایت سازمان مدیریت بودجه و برنامه‌ریزی کشور پروژه‌های نیمه‌تمام را به پایان برسانیم و ان شاء الله باکیفیت بیشتری در خدمت مردم باشیم.

زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *