• تاریخ انتشار : 1403/01/29 - 18:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 348
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با روسای بخش های بیمارستان سینا

دکتر قناعتی: بیمارستان سینا در رسیدگی به بیماران عملکرد بسیار خوبی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بیمارستان سینا و گفتگو با رئیس این مرکز و روسای بخش ها، عملکرد بیمارستان سینا را در پاسخگویی به بیماران و تعیین تکلیف بیماران اورژانسی مثبت ارزیابی کرد و گفت: سرعت تعیین تکلیف بیمار در اورژانس های بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود همه محدودیت ها، زیاد و قابل توجه است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با روسای بخش های بیمارستان سینا 26 فروردین ماه 1403، حضور مجدد خود در جمع اساتید بیمارستان سینا را افتخاری دانست و گفت: خوشبختانه خط سیر مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل همراهی که در مجموعه وجود دارد؛ همیشه مثبت بوده است.
رئیس دانشگاه با اشاره به سهم دانشگاه علوم پزشکی تهران در برخورداری از اعضای هیئت علمی و نقش آنان در تولید مقالات گفت:  9 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت دارند که کمتر از 2 درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه های کل کشور است. با این وجود، دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید 10درصد کل مقالات کشور، 30 درصد مقالات و 35 درصد استنادات دانشگاه های علوم پزشکی کشور را برعهده دارد.  یعنی سرانه تولید مقاله به ازای هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران 3.4 است که از سرانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور با 1.8، بسیار بالاتر است.
 وی با ابراز خرسندی از کسب رتبه پنجم دانشگاه علوم پزشکی تهران در خاورمیانه  گفت: درتازه ترین گزارش رتبه بندی سایمگو که یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی است؛ دانشگاه رتبه 452 جهانی را کسب کرده و این جایگاه  نسبت به قبل بهبود داشته است.
دکتر قناعتی با اشاره به موانع تولید مقاله در کشور و دانشگاه گفت: باوجود همه محدودیت ها، انتشار مقالات دانشگاه با همکاری بین المللی  35 درصد رشد داشته و  امیدوارم در آینده نیز شاهد ارتقا رتبه  دانشگاه در حوزه تولیدات پژوهشی باشیم.
رئیس دانشگاه، دانشگاه علوم پزشکی تهران را پیشگام تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی دانست و گفت: 400 محصول فناورانه حوزه سلامت مانند ربات سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می شود و این نشان می دهد،  دانشگاه علوم پزشکی تهران علاوه بر رتبه بالا در علم پزشکی، در تولیدات صنعتی و فناوری سلامت نیز پیشگام سایر دانشگاه های کشور است.
دکتر قناعتی عملکرد بیمارستان سینا را در رسیدگی به بیماران و تعیین تکلیف مراجعه کنندگان به اورژانس مثبت ارزیابی کرد و گفت: در برخی کشورهای پیشرفته میزان ماندگاری بیماران در اورژانس حدود 12 ساعت که منجر به فوت بیمار می شود اما سرعت تعیین تکلیف بیمار در اورژانس های  بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود همه محدودیت ها، قابل توجه است.
دکتر قناعتی با اشاره به عملکرد خوب رئیس بیمارستان سینا گفت: عملکرد حوزه درمان دانشگاه به نسبت سال 1400، 25 درصد و در بیمارستان سینا 30 درصد رشد داشته است.
در ادامه هر یک از روسای بخش های بیمارستان، مسائل و مشکلات خود را در زمینه کمبود نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات و همچنین مالیات پلکانی مطرح کردند و رئیس دانشگاه با اشاره به اقدامات موثر بیمارستان سینا در حوزه های آموزش و پژوهش و درمانی  گفت: چالش ها و کمبودهای بیمارستان را جمع بندی کنید تا پیگیری شود.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 263538
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

تصاویر