مقام اول دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقه خلاصه‌نویسی کتاب

حسین وش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مسابقه خلاصه نویسی کتاب "دختران به عفاف روی می آورند" اول شد. این مسابقه را دبیرخانه مرکزی عفاف و حجاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد.

به گزارش سینار سانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، حسین وش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب مقام اول در مسابقه خلاصه‌نویسی کتاب "دختران به عفاف روی می‌آورند" اثر "وندی شلیت و نانسی لی دموس" شد.
مسابقات را دبیرخانه مرکزی انطباق عفاف و حجاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد.
این رقابت با هدف ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب و ترویج مطالعه کتاب‌های ارزشی انجام شد و تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه‌مندان از سراسر کشور شرکت کردند. حسین وش توانست با ارائه خلاصه‌ای دقیق و جامع از کتاب، نظر هیئت داوران را جلب و به عنوان نفر برتر مسابقه معرفی شود.
توضیح اینکه، دبیرخانه مرکزی انطباق عفاف و حجاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با برگزاری این مسابقات در پی  ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی بیشتر دانشجویان با مفاهیم عفاف و حجاب است.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی