• تاریخ انتشار : 1403/02/02 - 15:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 362
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: در این دوره مدیریتی 100 پروژه عمرانی افتتاح یا فعال شده اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هیئت رئیسه گفت: در این دوره مدیریتی بالغ بر 100 پروژه عمرانی افتتاح یا توسعه یافته اند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، نتایج سفر اخیر خود به سبطین را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در این سفر شورای عالی دانشگاه تشکیل شد و سه نماینده از دانشگاه سبطین و سه نماینده از دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اعضای شورا منصوب شدند.
دکتر قناعتی با اشاره به مصوبات این جلسه افزود:  ایده جدید ایجاد بیمارستان دندانپزشکی به جای دانشکده مطرح شد و باتوجه به فواید آن، مورد تصویب قرار گرفت.
رئیس دانشگاه، راه اندازی ‌ PhD رشته‌های آموزش پزشکی، فناوری اطلاعات و بهداشت را از دیگر مصوبات این جلسه برشمرد و گفت: راه اندازی PHC در کربلا و پرستاری تخصصی از دیگر مصوباتی است که در عراق پیگیری می‌شود.
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود، بااشاره به افتتاح حدود ۱۰۰ پروژه در این دوره مدیریتی، از مدیریت روابط‌عمومی خواست نمایی از طرح‌های توسعه‌ای دانشگاه را به تصویر بکشد و افزود: به زودی خوابگاه متاهلی با ظرفیت ۳۵ واحد افتتاح می‌شود. به تازگی هم دو بخش در مرکز طبی کودکان افتتاح شد که بخش CICU توان مرکز طبی را در پیوند قلب افزایش می‌دهد و بخش سلامت جنین به عنوان مرجع کشوری اجازه سقط جنین شناخته می‌شود. پروژه  شهدای مدافع حرم اسلامشهر نیز رو به پایان است و قرار است برمبنای برون سپاری اداره شود.
رئیس دانشگاه، برون سپاری را یکی از روش‌های اداره مراکز درمانی دانست و گفت: باید الگوی این نوع روش اداره بیمارستان را تمرین کنیم و بر عملکرد مراکز برون سپاری شده نظارت و پایش مستمر داشته باشیم.
دکتر قناعتی با اشاره به لزوم بررسی کلان مسایل مختلف حوزه سلامت در هیئت رئیسه دانشگاه افزود: برای اولین بار در این جلسه این اقدام صورت می‌گیرد و  دکتر محمد پیکانپور مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل، مسائل دارویی را مورد بررسی قرار می‌دهند تا دانشگاه براساس اطلاعات دقیق برای این حوزه تصمیم‌گیری کند.
رئیس دانشگاه، در بیان نتایج حاصل از گزارش حوزه دارویی گفت: پیگیری مستمر مکاتبات، افزایش ارتباط با مبانی قانونگذاری، شفافیت اطلاعات و نظارت صحیح از جمله عوامل تاثیرگذار بر حل مسائل دارویی کشور است.
رئیس دانشگاه، پس از شنیدن گزارش بیماری‌های منتقله از پشه مهاجم آئدس البوپیکتپس و اجیپتی گفت: توجه به بیماری‌های بیولوژیک درسی بود  که کرونا داد؛ در نتیجه در این زمینه نیز برنامه روشن متناسب با میزان انتقال بیماری و جمعیت خطر و منابع مورد نیاز مواجه با آن تدوین کنید تا براساس آن تصمیم گیری شود.
دکتر قناعتی، با اشاره به مطالبه ۲ هزار میلیارد تومانی دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌گر  گفت: عمل نکردن سازمان‌های بیمه‌گر به تعهداتشان، دانشگاه را در ارایه خدمت به بیماران دچار چالش می‌کند.
رئیس دانشگاه، با تاکید بر اجرای تفاهم نامه عملیاتی هریک از واحدها گفت:  تفاهم نامه‌ها را به دقت بنویسید و آن را مبنای عمل قرار دهید تا بودجه لازم برای اجرای برنامه‌ها از قبل پیش بینی شده باشد.
در ادامه، دکتر محمد پیکانپور مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، آخرین وضعیت دارویی کشور را مورد بررسی قرار داد.
سپس دکتر موسی کاظمی استاد حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین  و دکتر علی نیک فرجام  مدیر گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت درخصوص ویژگی های پشه آئدس آلبوپیکتوس و اجیپتی و  برنامه مدیریت بیماری های منتقله از آن  را تشریح کردند.
در ادامه اعضای هیئت رئیسه درخصوص موضوعات مطرح شده نقطه نظرات خود را بیان کردند.

  • گروه خبری : جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 263775
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر