برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت پویش ملی تغذیه در مدرسه شهید عرب سلمانی شهرستان اسلامشهر

به مناسبت پویش ملی تغذیه جلسه آموزشی با موضوع مصرف و نحوه نگهداری نمک یددار و اهمیت مصرف شیر، لبنیات در مدرسه شهید عرب شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در راستای پویش ملی تغذیه ( 1 بهمن تا 15 بهمن ماه 1402 )، جلسه آموزشی با موضوع مصرف و نحوه نگهداری نمک یددار برای اولیا و کارکنان مدرسه و اهمیت مصرف شیر و لبنیات برای دانش آموزان مدرسه شهید عرب سلمانی برگزار شد.

درهمین راستا  و به منظور نهادینه شدن مصرف کم نمک و مصرف نمک یدار مسابقه نقاشی برای دانش آموزان برگزار شد.و به تعدادی از دانش آموزان جوایزی اهدا شد .

محسن عصمتی

محسن عصمتی