لیست اخبار صفحه :115
دکتر حسن رزمی: شاکله اصلی رشته دندانپزشکی، ارتباط با گروه های آموزشی است
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر حسن رزمی: شاکله اصلی رشته دندانپزشکی، ارتباط با گروه های آموزشی است

مدیر گروه آموزشی اندودانتیکس دانشگاه در بخش دوم گفت و گو با مستندسازان «فرصت های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نیروی انسانی و تجهیزات از عناصر موثر در ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی در رشته دندانپزشکی است و ما هم متخصص و هم اساتید بسیار خوبی در این حوزه داریم که باید شناسایی و مدیریت شوند. باید از شرکت های دانش بنیان استفاده کنیم تا انتقال تکنولوژی اتفاق بیافتد و مرزهای دانش شکسته شوند تا بتوانیم وابستگی ها را کم کنیم. در حوزه کسب علم و تبیین علومی که در سطح دنیا مطرح و عرضه شده، توانسته ایم به روز باشیم. به روز بودن ما یک امتیاز و فرصت بزرگی است تا بتوانیم با توجه به داشته ها و با داده هایی که در سطح دنیا اتفاق می افتد، ارتباط برقرار کنیم و از این داده ها در عرصه خدمات استفاده کنیم. در رشته ما استفاده از دستگاه های دیجیتالی بیشترین ابزاری است که برای ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش مورد توجه قرار گرفته است. قطعاً پژوهشی که یک زیر ساخت تولیدی را به دنبال داشته باشد، منجر به تولید ثروت می شود. تجهیزات، بهداشت، درمان و آموزش چهار رکن اصلی رشته دندانپزشکی است.

دکتر حسن رزمی: تلاش و هدف رشته اندودانتیکس، حفظ و نگهداری دندان‌ها در حالت طبیعی است
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر حسن رزمی: تلاش و هدف رشته اندودانتیکس، حفظ و نگهداری دندان‌ها در حالت طبیعی است

مدیرگروه آموزشی اندودانتیکس دانشگاه در بخش اول گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: رشته اندودانتیکس یکی از رشته‌های تخصصی دندانپزشکی است که در علوم دندانپزشکی و همچنین روند مدیریت سلامت دهان و دندان نقش کلیدی دارد. دندانپزشکی به دو حوزه بهداشت دهان و دندان و آموزش تقسیم می‌شود. حفظ و نگهداری دندان در سلامت فرد نقش مهمی دارد. یکی از نقش های اساسی دندان، در کمک رسانی به عمل گوارش است. بالای 70 تا 80 درصد دندان‌پزشکان در فرایند ارائه خدمات، نیاز به توانمندی آموزشی در رشته اندودانتیکس دارند. کلاس‌های مجازی ما هم به لحاظ حجم و هم به لحاظ برد کاری نقش پررنگی در آموزش پیداکرده است. بیشتر فعالیت‌های گروه آموزشی ما، تمرکز بر فعالیت‌های بین‌رشته‌ای بوده است. ارزش‌افزوده گروه ما زمانی است که فعالیت دانشجویان منجر به ارتقای سلامت جامعه شود.

دکتر مهدی شهرابی: گروه آموزشی دندانپزشکی کودکان دانشگاه برترین جایگاه‌ را در میان هم‌ردیفان خود در دانشگاه‌های تهران دارد
مستند«فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر مهدی شهرابی: گروه آموزشی دندانپزشکی کودکان دانشگاه برترین جایگاه‌ را در میان هم‌ردیفان خود در دانشگاه‌های تهران دارد

دکتر مهدی شهرابی مدیرگروه آموزشی دندانپزشکی کودکان دانشکده دندانپزشکی و دکتر احمد جعفری عضو هیئت‌علمی گروه دندانپزشکی کودکان دانشکده دندانپزشکی با حضور در استودیو شفا با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت‌وگو کردند. دکتر مهدی شهرابی گفت: گروه آموزشی دندانپزشکی کودکان یکی از برترین جایگاه‌ها را در میان هم‌ردیفان خود در دانشگاه‌ها دارد. آموزش و پژوهش و ارائه خدمات، باعث خلق ثروت می‌شود. دو عامل استادان متبحر و تجهیزات در آموزش دانشجویان این رشته بسیار مؤثر است. برای کاربردی کردن تحقیق، باید موضوعاتی انتخاب شود که در داخل کشور قابل‌استفاده باشد. دکتر احمد جعفری گفت: بیشترین همکاری ما با دانشکده بهداشت و فناوری‌های نوین است. اگر با کشورهای فارسی‌زبان ارتباط خوبی داشته باشیم، می‌توانیم جایگاه خودمان را در منطقه تثبیت کنیم. وجود رزیدنت خارجی در گروه باعث ایجاد تبادل علمی با سایر کشورها می‌شود.

 دکتر غلامرضا حسن‌زاده: باید بتوانیم اعضا هیئت‌علمی را با مدل‌های مختلف مجازی‌سازی آشنا کنیم
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه»

دکتر غلامرضا حسن‌زاده: باید بتوانیم اعضا هیئت‌علمی را با مدل‌های مختلف مجازی‌سازی آشنا کنیم

دکتر غلامرضا حسن‌زاده مدیر گروه مجازی‌سازی دانشکده مجازی و دکتر سمیه برجعلی لو هیئت‌علمی دانشکده مجازی با حضور در استودیو شفا با «مستندسازان فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» دانشگاه گفت‌وگو کردند. دکتر غلامرضا حسن‌زاده گفت: پزشکی امروز مبتنی بر هوش مصنوعی خواهد بود، بنابراین اگر ما به سمتی برویم که بتوانیم، در فضای مجازی از هوش مصنوعی به‌خوبی استفاده کنیم، می‌توان بسیاری از مسائلی را که در جامعه وجود دارد به‌راحتی حل کرد. دکتر سمیه برجعلی لو هم گفت: در گروه مجازی‌سازی با حضور دکتر حسن‌زاده کار را شروع و برنامه عملیاتی را تهیه کردیم، با دو طرح کار را شروع کردیم، یکی دیدگاه معمول یا همان دیدگاه آموزشی و پژوهشی که در تمام گروه‌های آموزشی اتفاق می‌افتد و دیدگاه دیگر طراحی محتوا‌های الکترونیک کاملاً آکادمیک و بر اساس استاندارهای بین‌المللی بود که دانشگاه از ما انتظار داشت. توانستیم این فضا را داشته باشیم که پایان‌نامه‌ها و ایده‌هایی که پژوهشی هستند، در یک قالب کارآفرینی وارد شوند تا بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شوند.

دکتر محبوبه حاجی عبدالباقی: طراحی نرم‌افزار کنترل عفونت و ثبت داده‌ها از فعالیت‌های ارزشمند گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه محسوب می‌شود
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر محبوبه حاجی عبدالباقی: طراحی نرم‌افزار کنترل عفونت و ثبت داده‌ها از فعالیت‌های ارزشمند گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه محسوب می‌شود

معاون پژوهشی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گروه عفونی در بسیاری از اپیدمی‌ها، فعالیت‌های عفونی، آموزش و پژوهش نقش کلیدی داشته است. وجود استادان برجسته و اخلاق‌مداری همچون دکتر یلدا همواره باعث سرآمدی این گروه بوده و جایگاه ویژه‌ای در دانشگاه و کشور دارد. این گروه با به‌کارگیری شیوه‌های نوآورانه در آموزش و پژوهش منحصربه‌فرد عمل می‌کند و در استفاده از شیوه‌های تعاملی و مطرح کردن مباحث در گروه‌های کوچک‌تر پیش‌قدم است. از ویژگی‌های رشته عفونی همکاری با گروه‌های علوم پایه در دانشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی به‌منظور پیشبرد اهداف علمی است. این گروه نیز برابر با پژوهشگران جهانی، تحقیقات، پژوهش‌ها و نوآوری‌های متعددی درزمینهٔ کووید 19 انجام داده است. درزمینهٔ بیماری‌هایی مانند ایدز و کووید 19 و همچنین مقاومت‌های میکروبی تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده‌ایم. بیمارستان امام خمینی (ره) توانست رتبه نخست در کنترل عفونت کسب کند. اجرای برنامه کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک افتخار دیگری برای این گروه به‌حساب می‌آید.

دکتر میترا زارع بوانی: دانش‌آموختگان رشته علوم آزمایشگاهی با تشخیص صحیح بیماری باعث کاهش هزینه‌های درمانی می شوند
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر میترا زارع بوانی: دانش‌آموختگان رشته علوم آزمایشگاهی با تشخیص صحیح بیماری باعث کاهش هزینه‌های درمانی می شوند

مدیرگروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی در گفتگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: رشته علوم آزمایشگاهی یکی از مهم‌ترین رشته‌های علوم پزشکی است که به پزشکان در تصمیم‌گیری نهایی برای درمان بیماران کمک می‌کند. همکاران ما ازنظر روش‌ها و تکنیک‌های آموزشی بی‌نظیر هستند. گروه علوم آزمایشگاهی دارای ظرفیت بالایی است و از رشته‌های متنوعی بهره می‌برد. با جذب نیروهای جوان و متخصص در رشته‌های جدید به توسعه هرچه بیشتر گروه کمک کردیم. استادان دانشکده در دوران کرونا توانستند بسیار سریع با فضای مجازی و آموزش به شیوه جدید منطبق شوند.

دکتر کیوان گوهری مقدم: اخلاص عمل برکت می‌آورد
« گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر کیوان گوهری مقدم: اخلاص عمل برکت می‌آورد

برگزیده بیست و یکمین دوره جشنواره ابن‌سینا در حوزه خدمات ویژه و تعهد حرفه‌ای گفت: بحران کرونا به لحاظ تعداد بیماران وضع بسیار شناوری داشت و نیاز به همکاری همه گروه‌ها برای پوشش مناسب بیماران بود. با همفکری سایر استادان سعی می‌کردیم جدیدترین روش‌های درمانی را پیگیری کنیم و به‌موازات آن کارهای پژوهشی را پیش ببریم. بیماری ناشناخته‌ای بود که درمان مشخصی نداشت و در این‌یک سال تجربیات ارزشمندی برای گروه‌های مختلف ریه، داخلی و بیهوشی به همراه داشت. این‌که متناسب با نیاز بیماران فوری یک بخش جدید راه‌اندازی می‌شد، نمودی از تعهد حرفه‌ای بود. گروه‌های مختلف درمانی به‌راحتی هر جا که نیاز بود برای کمک به هم‌وطنانشان در بخش‌های پرخطر حاضر می‌شدند. کرونا قابل پیش‌بینی نبود و از این نظرگاهی تصمیم‌گیری‌ها دشوار می‌شد. کار تیمی و استفاده از خرد جمعی در این بیماری بسیار کمک‌کننده است. اخلاص عمل برکت می‌آورد. کرونا فراز و نشیب‌ها و تلخی‌های زیادی داشت که واقعه تلخ فوت استاد دکتر نادری یکی از آن‌ها بود که روحیه همه همکاران بیمارستان شریعتی از آن متأثر شد. بالاخره پشت این سختی‌ها گشایش خواهد بود.

دکتر مجتبی صداقت: اولویت اصلی رشته پزشکی اجتماعی پیشگیری در سطوح مختلف آن است
مستند«فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر مجتبی صداقت: اولویت اصلی رشته پزشکی اجتماعی پیشگیری در سطوح مختلف آن است

مدیر گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی دانشگاه در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از گروه‌هایی که می‌تواند نقش راهبری را در دانشگاه ایفا کند، گروه پزشکی اجتماعی است. گروه پزشکی اجتماعی دو ویژگی خاص در مقایسه با سایر گروه‌ها دارد، یکی اینکه بیشتر به جمعیت نگاه می‌کند تا به فرد و دیگری نقش پیشگیرانه‌ای است که در بیماری‌ها دارد. مشارکت این رشته در آموزش و توانمندسازی مدیران نظام سلامت تجربه بسیار باارزشی بود. ترجمان دانش ارزش‌افزوده‌ای است که رشته پزشکی اجتماعی دارد، یعنی برقرارکننده ارتباط و یکی کردن ادبیات و هدفمند کردن فعالیت‌های نقش برجسته‌ای برای ما محسوب می‌شود. پژوهش، ابزار حل مشکلات و عنصر اصلی توسعه، تولیت و راهبری است. استفاده از فضای مجازی و تکنولوژی‌های جدید در آموزش بسیار کمک‌کننده است. انتخاب نخبه‌ها، یکی از الگوهای انگیزشی است. کار و کارآفرینی در توسعه هر رشته تخصصی نقش بسیار چشمگیری دارد.

دکتر فرید درکوش: غیر از خدمت به بشریت و کارآفرینی هدفی در  زندگی‌ام نمی‌بینم
« گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر فرید درکوش: غیر از خدمت به بشریت و کارآفرینی هدفی در زندگی‌ام نمی‌بینم

فناور برگزیده بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران، بابیان اینکه بالغ‌بر 160 مقاله دارم گفت: سعی می‌کنم نتیجه تحقیقاتم، فنآورانه باشد. رمز موفقیت در تحقیقات و نوآوری، زمانی است که بتوانید ایده‌ای را که می‌خواهید وارد بازار کنید به نام خود ثبت کنید. تاکنون محصولات بسیاری را توسعه داده‌ایم که پیش‌ازاین وارد می‌شدند و با تولید آن‌ها از خروج ارز جلوگیری کرده‌ایم. کشورمان نیاز دارد با عملیاتی کردن ایده‌های جدید به شرایط اقتصادی کمک کنیم. در سال‌هایی که مشغول تولید محصولات با تکنولوژی بالا و نو بودیم توانستیم به اقتصاد کشور کمک کنیم. وقتی برند خارجی از یک محصول وارد می‌شود؛ درحالی‌که آن محصول در داخل کشور تولید می‌شود؛ فروش محصول تولید داخل را سخت می‌کند. باور اشتباهی وجود دارد که محصول خارجی بهتر است درحالی‌که این‌گونه نیست و ما باید در تولیدات دارویی، از منابعی که در کل جهان وجود دارد تبعیت می‌کنیم. محققان جوان باید یادگیری مستمر داشته و سطح دانش خود را ارتقا دهند و وارد عرصه عمل شوند.

تنظیمات قالب