لیست اخبار صفحه :117
دکتر تقی بغدادی: علم و عالم همواره ارزش و حیثیت خود را دارد
«برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر تقی بغدادی: علم و عالم همواره ارزش و حیثیت خود را دارد

پیشکسوت برگزیده حوزه آموزش در بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ضمن سپاس از اساتید و مسئولان دانشگاه، جشنواره ابن‌سینا باعث علاقه‌مندی و تشویق همکاران به کار و آموزش و پژوهش بیشتر می‌شود. پزشکان در ایران همواره مورداحترام آحاد جامعه هستند. دانشگاه وظیفه‌ای برای قدردانی از من ندارد بلکه من وظیفه‌دارم از دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر کنم که باوجود همه مشکلات، به من اجازه داد تا به مدت 36 سال در خدمت دانشگاه باشم. علم و عالم همواره ارزش و حیثیت خود را در همه‌جا دارد. برای حل تحریم‌ها باید دست در دست هم بدهیم و شرایط را برای تلاش بیشتر دانشجو فراهم کنیم. زیر تخصص‌ها باعث می‌شود که ارائه خدمات پزشکی، دقیق‌تر و با اهداف بهتر و نتیجه‌بخش باشد. با تلاش و همکاری که دانشگاه علوم پزشکی تهران ازنظر علمی واداری با ما داشت، توانستیم اولین فوق تخصصی ارتوپدی کودکان در ایران را در دانشگاه علوم پزشکی تهران راه‌اندازی کنیم. همیشه باید امیدوار بود و اگر قرار باشد که ناامیدی در من نفوذ کند، حتماً چیزهایی را که آموزش می‌دهم و یا آموزش می‌بینم، معیوب خواهد بود.

 دکتر محمدرضا صالحی: فداکاری افراد در کرونا با نگاه ملی و بیش از تعهد حرفه‌ای بود
« گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر محمدرضا صالحی: فداکاری افراد در کرونا با نگاه ملی و بیش از تعهد حرفه‌ای بود

برگزیده بیست و یکمین دوره جشنواره ابن‌سینا در حوزه خدمات ویژه و تعهد حرفه‌ای گفت: پاندمی کووید 19 یک تجربه خاص برای تمامی گروه‌ها بود که برجسته‌ترین نکته آن انسجام و همدلی سطوح مختلف علمی در گروه‌های بهداشتی و درمانی است. مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به‌عنوان ویترین و آبروی حوزه سلامت کشور، نقش کلیدی در را در مدیریت بحران اخیر هم در بحث وسعت و تخت‌های بستری و هم حضور فعال استادان برجسته و اقدامات پیچیده درمانی ایفا کرد و به‌عنوان یک بیمارستان خوش‌نام در مراقبت از بیماران کرونا شناخته شد؛ فداکاری افراد در کرونا با نگاه ملی و بیش از تعهد حرفه‌ای بود. به‌طور ویژه بخش عفونی بیمارستان با بیش از نیم‌قرن سابقه درخشان در کشور با داشتن زیرساخت‌های علمی قوی به‌عنوان بهترین مرکز بیماری‌های عفونی از گذشته تاکنون در حال خدمت‌رسانی است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مراقبت از بیماران کرونا، حمایت‌های روحی و فکری مناسب بیماران از سوی تیم‌های درمانی بود. دیده شدن تلاش‌های گروهی که من به نمایندگی آن‌ها انتخاب شدم بسیار باارزش است. سعی‌مان این است خدمتی به مردم ارائه دهیم که خود انتظارش راداریم.

دکتر اتابک نجفی: بدون درنظر گرفتن منافع خود تنها برای بیماران کار کنیم
«گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر اتابک نجفی: بدون درنظر گرفتن منافع خود تنها برای بیماران کار کنیم

برگزیده بیست و یکمین دوره ابن‌سینا در حوزه خدمات ویژه و تعهد حرفه‌ای گفت: در این مدت با بیماری ناشناخته‌ای روبه‌رو شدیم که به‌هیچ‌وجه شبیه بیماری‌های مشابه نبود و بیماران در آن با افت شدید اکسیژن مواجه می‌شدند. ازاین‌رو به روش‌های جدید درمانی رو آوردیم که حتی در دنیا هم تجربه‌ای نسبت به آن وجود نداشت. روش‌های مختلف تهویه و پلاسما فرز را بر روی بیماران کرونا انجام دادیم تا بتوانیم واکنش‌های التهابی ریه را کاهش دهیم. نکته مهم در بیماران کرونا این بود که برخی از این بیماران باوجود افت شدید اکسیژن بدون هیچ احساس اضطراب و تنگی نفسی تنها احساس تشنگی داشتند و این ممکن بود پزشکان را دچار اشتباه کند. مهم‌ترین دستاورد درمانی ما این بود که اگر بیماران کووید 19 زود به بیمارستان بیایند احتمال بهبودشان بیشتر است. در این مدت از طریق شبکه‌های اجتماعی تجربیات خود را با کادر درمانی سایر شهرستان‌ها به اشتراک گذاشتیم. حضور خیرین در کنار وزارت بهداشت و دانشگاه پتانسیل خوب جامعه را در کمک به بحران‌ها نشان می‌داد. همه باجان و دل آمدند و بدون ترس کارکردند. بدون در نظر گرفتن منافع خود تنها برای بیماران کارکنیم.

آغاز سراسری برنامه واکسیناسیون کووید 19 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

آغاز سراسری برنامه واکسیناسیون کووید 19 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

با توجه به اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بزرگترین مرکز ارجاع بیماران کووید19 از لحاظ بستری و از لحاظ پذیرش بیماران سرپایی در استان تهران و سراسر کشور است این افتخار روز سه شنبه 21 بهمن 99 به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) داده شد که اولین تزریق واکسن به دستور مستقیم رئیس جمهور انجام شود.

گیلدا رجبی: تا حد امکان کودکان و نوجوانان را در معرض اخبار منفی و مخرب قرار ندهیم
مستند«سلامت روان در دوران کرونا»

گیلدا رجبی: تا حد امکان کودکان و نوجوانان را در معرض اخبار منفی و مخرب قرار ندهیم

روانشناس بیمارستان ضیائیان با ارائه موضوع حمایت‌های عاطفی و روانی از کودکان و نوجوانان در بلایا گفت: بحران کرونا بحرانی فرسایشی محسوب شده و تغییرت زیادی درروند زندگی افراد ایجاد کرده است. کودکان و نوجوانان در شرایط بحران واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهند. علائمی مانند تعریق زیاد، ترس، اضطراب، نگرانی و احساس غم و اندوه در این دوران بیشتر از حالات عادی دیده می‌شود. علائم بدرفتاری در کودکان از نشانه‌های وجود مشکل و استرسی نهفته نشأت می‌گیرد. آموزش مجازی در دوران بحران می‌تواند در مشکلات یادگیری کودکان و نوجوانان تأثیرگذار باشد. به کودکان و نوجوانان کمک کنیم تا یک برنامه‌ریزی منظم برای فعالیت‌های روزانه خود داشته باشند. به کودکان و نوجوانان مهارت حل مسئله و سازگاری با شرایط بحران را آموزش دهیم.

 دکتر عظیم میرزازاده: هر چه ارتباط بین بخشی را قوی‌تر کنیم دانش‌آموختگان بهتری را تربیت می‌کنیم
«گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر عظیم میرزازاده: هر چه ارتباط بین بخشی را قوی‌تر کنیم دانش‌آموختگان بهتری را تربیت می‌کنیم

برگزیده جایزه تلاش در زمینه توسعه آموزش پزشکی، در بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گفت: با تشخیص هیئت‌داوران موفق به کسب این مقام شدم که به آن افتخار می‌کنم. مهم‌ترین دغدغه من در آموزش این است که دانش‌آموخته‌ای تربیت کنیم که بتواند وظیفه خود را به‌خوبی در جامعه ایفا کند. معتقدم باید به دانشجو مهارت ارتباط‌گیری، تفکر نقادانه، تفکر حل مسئله و تعهد حرفه‌ای آموزش دهیم. مهم‌ترین چیزی که در استادان خود دیدم این بود که هیچ‌گاه یاد ندارم گفته باشند ما الگو هستیم. معلمی را دوست داشتند، دانشجو را به معنی واقعی دوست داشتند، رفتار محترمانه داشتند و از این مدل معلمی لذت می‌بردند.امیدوارم مثل همیشه به هم کمک کنیم، دانشجویان، اعضا هیئت‌علمی، مدیران، سیاست‌گذاران و برنامه ریزان که بتوانیم جامعه سالم‌تری داشته باشیم؛ جامعه‌ای که ازلحاظ سلامت جسمی و روان در سطح بالایی باشد و مسلماً دانشگاهیان در این مسئله نقش بسیار مهمی دارند. ما قصد تربیت متخصص و فرد حرفه‌ای نداریم بلکه قصد داریم شهروند مسئولیت‌پذیر و پاسخگو تربیت کنیم و امیدوارم در این مسیر موفق باشیم.

دکتر ابراهیم نعمتی پور: کتاب بیماری‌های قلب و عروق به‌عنوان تنها منبع آموزشی رشته قلب و عروق در سال 1400 معرفی‌شده است
«گفت‌وگو با برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا»

دکتر ابراهیم نعمتی پور: کتاب بیماری‌های قلب و عروق به‌عنوان تنها منبع آموزشی رشته قلب و عروق در سال 1400 معرفی‌شده است

مؤلف کتاب برگزیده بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا، دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: همیشه در این فکر بودم بتوانم کتاب فارسی قابل‌اعتماد و استفاده برای دانشجویان گروه پزشکی تهیه کنم و خوشبختانه با کمک حدود 50 استاد از دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توانستیم کتاب بیماری‌های قلب و عروق را منتشر کنیم. این کتاب علاوه بر دانشجویان و پزشکان عمومی، می‌تواند مورداستفاده پزشکان خانواده و متخصصان رشته‌های دیگر داخلی و جراحی نیز قرار بگیرد. با افزایش تجربه و رفع نواقص چاپ اول، توانستیم در چاپ جدید، کتاب را ازنظر کیفی ارتقاء دهیم. انجام کارهای پژوهشی در درجه اول نیاز به علاقه خاص خود فرد دارد. آرزوی من آموزش و تربیت پزشکان باسواد و متعهد در کشور است. نداشتن سبک زندگی سالم، کنترل نکردن فشارخون و وزن، کم‌تحرکی و مصرف دخانیات ازجمله عوامل مهم تشدیدکننده بیماری‌های قلب و عروق است.

دکتر سیده زهرا امامی رضوی: بهبود کیفیت زندگی و ایجاد حداکثر استقلال در زندگی بیماران سرلوحه گروه طب فیزیکی و توانبخشی است
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه»

دکتر سیده زهرا امامی رضوی: بهبود کیفیت زندگی و ایجاد حداکثر استقلال در زندگی بیماران سرلوحه گروه طب فیزیکی و توانبخشی است

رئیس بخش طب فیزیکی و توانبخشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر رشته طب فیزیکی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به‌عنوان مرجع رشته و محل تربیت دستیار مستقر است و در 5 بیمارستان دیگر به‌صورت آموزشی است. متخصص طب فیزیکی و توانبخشی به پیشگیری، ارزیابی و تشخیص و درمان بیماری‌های اسکلتی غیر جراحی و عضلانی عصبی می‌پردازد. این رشته با حیطه‌های مختلف سلامت مرتبط است. مزیت توانبخشی در این است که با بهبود شرایط زندگی بیماران هزینه کمتری به‌نظام سلامت وارد می‌شود. با توجه به سابقه کم این گروه در دانشگاه، دستیاران این گروه جزو 5 و 10 درصد پذیرفته‌شدگان بورد تخصصی بوده‌اند و دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو دانشگاه‌های برتر کشور محسوب می‌شود. گروه طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید علم و نشر مقالات پژوهشی در جایگاه خوبی در جهان قرار دارد. فضای مجازی فرصتی برای بیماران نیازمند به توان‌بخشی است که می‌توانند از این خدمات غیرحضوری خود را دریافت کنند.

اهدای جوایز 18 برگزیده بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا

اهدای جوایز 18 برگزیده بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا

مراسم قدردانی از 18 برگزیده بیست و یکمین جشنواره ابن‌سینا، روز چهارشنبه 15 بهمن 99 با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و از 6 منتخب در بخش آموزش، 6 منتخب در حوزه پژوهش، 5 منتخب در بخش خدمات ویژه و تعهد حرفه‌ای و یک برگزیده از دانشگاه تهران تجلیل شد.

 مصاحبه‌های برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن سینا به زودی منتشر می شود

مصاحبه‌های برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن سینا به زودی منتشر می شود

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دعوت از برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره ابن سینا به استودیو شفآ با آنها گفت و گو کرده است که به زودی مشروح این مصاحبه ها در سایت دانشگاه و پورتال روابط عمومی منتشر خواهد شد.

تنظیمات قالب