آئین گرامیداشت روز پزشکی در مرکز طبی کودکان
دکتر قناعتی: باید حرمت اساتید و کارکنان را حفظ و تعلق سازمانی ایجاد کنیم
در زادروز حکیم بزرگ ایرانی ابوعلی سینا، آئین بزرگداشت روز پزشک با حضور رئیس دانشگاه در مرکز طبی کودکان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم روز پزشک 1 شهریور 1401، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تبریک زادروز ابوعلی سینا، گفت: دانشمندان بزرگ کشور در پیدایش تجهیزات پیشرفته پزشکی نقش جدی و برجسته ای ایفا کردند.
دکتر قناعتی در ادامه افزود: در سفری که به مقر سازمان ملل بهعنوان استاد مدعو داشتم؛ فیزیکدانی، مبنای ساخت دستگاه MRI و سیتیاسکن را معادلات چند مجهولی با ماتریسها و الگوریتمهای خوارزمی بیان کرد که این افتخار بزرگی برای ماست و التزامی را نیز به همراه دارد.
دکتر قناعتی بابیان اینکه اساتید، فراگیران، پرستاران و کارکنان مرکز طبی کودکان با تلاش خود پرچم پرافتخار گذشته را برافراشته نگهداشتهاند افزود: پیشرفتهای نظام سلامت بهقدری است که مهاجران کشور، برای اقدامات درمانی خود به ایران بازمیگردند چراکه درمانهای کشورمان باکیفیت بیشتر و ارزانتر از دیگر کشورهاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اصلاح مالیات پلکانی و سقف کارانه گفت: با حمایتهای وزیر محترم بهداشت درزمینهٔ حقالزحمه فراگیران نیز اصلاحاتی صورت گرفته است.
دکتر قناعتی نیروی انسانی را بزرگترین سرمایه کشور دانست و گفت: هر فردی که از کشور خارج میشود خسارت بسیاری را به کشور وارد میکند و باید کاری کنیم افراد، احساس احترام و مشارکت بیشتری کنند. ممکن بهاشتباه تصور شود فقط انگیزه مالی است که باعث تعلقخاطر افراد میشود درحالیکه اینگونه نیست عوامل متعدد فرهنگی و اجتماعی و... در این زمینه نقش دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه دانشگاه را متعلق به خودمان بدانیم گفت: باید حرمت اساتید و کارکنان را حفظ و تعلق سازمانی ایجاد کنیم. مدل مدیریتی دانشگاه، مسطح است؛ بهطوریکه فاصله بین رئیس و مرئوس کم شده و همه افراد برای پیشبرد رسالت و اهداف دانشگاه به یکدیگر کمک میکنند. گزارشهای مرکز تحقیق و توسعه دانشگاه نیز نشان میدهد این مدل نتایج خوبی داشته است.
دکتر قناعتی با اشاره به افتتاح مرکز طبی 2 گفت: ساختمان پیشرفته و مدرن مرکز طبی کودکان 2 در حدود سی ماه به همت آقای مطهری نیکوکار محترم پروژه ساخته شد و کمتر از یک ماه دیگر اورژانس و بخشهای مختلف آن بهصورت پلکانی راهاندازی و این مجموعه به خط خدمترسانی نظام سلامت متصل میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهم اقداماتی که در حوزه آموزش صورت گرفته گفت: بهمنظور ارتقا کیفیت آموزشی، مشکلات آموزشی کارورزان و کارآموزان را رصد و در گروه داخلی به همت دکتر میرزاده برطرف کردیم. از گروه کودکان نیز انتظار دارم چالشهای آموزشی دستیاران و کارآموزان و کارورزان را بررسی و رفع کند تا آموزشهای مؤثر و نافعی ارائه شود.
دکتر قناعتی با تأکید بر توسعه ارتباطات بینالمللی دانشگاه گفت: تلاش میکنیم موانع تبادل استاد و دانشجو برطرف شود و فراگیران بتوانند بخشی از دورههای آموزشی را در دانشگاههای دیگر بگذرانند.
وی با تأکید بر رعایت پوشش حرفهای در بیمارستانها گفت: دانشگاه هاروارد هم dress code و ضوابطی را تعیین کرده است و افرادی که در این مجموعه فعالیت میکنند ملزم به رعایت آن هستند. الحمدالله کادر پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز همچون گذشته پایبند به اصول پوشش حرفهای می باشند.
پذیرش فوق تخصصی طب اورژانس کودکان از امسال
دکتر شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان با تبریک روزهای پزشک، داروساز و کارمند به همکاران مرکز طبی کودکان گفت: حضور رئیس دانشگاه در این روز، نشان از همراهی ایشان با مرکز طبی کودکان و سلامت کودکان است.
وی مرکز طبی کودکان را با پیشینه 54 ساله، قدیمی ترین مرکز ارائه خدمات کودکان در کشور دانست و گفت: با حمایتهای رئیس دانشگاه اقداماتی بهمنظور رفع مسائل مرکز طبی کودکان در چندماه اخیر صورت گرفته است.
دکتر بدو با اشاره به گسترش اورژانس مرکز طبی کودکان گفت: از امسال رشته فوق تخصصی طب اورژانس کودکان راهاندازی میشود و امیدواریم فلوهایی که تربیت می شوند کشور را درزمینهٔ ارائه خدمات اورژانس های پزشکی حمایت کنند.
رئیس مرکز طبی کودکان از راهاندازی کلینک ویژه و گسترش بخش پیوند سلول های بنیادین مرکز طبی کودکان خبر داد و گفت: با حمایتهای دانشگاه و خیرین، پاویون دستیاران حداکثر تا دو هفته اینده به بهره برداری می رسد و به زودی سراغ دفتر کار و پاوین اعضای هیئت علمی می رویم. بخش توانبشخی نیز بازسازی شده و داروخانه سرپایی مرکز نیز به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به راهاندازی مرکز طبی کودکان 2 از اواخر شهریور ماه گفت: به همت خیرین و حمایتهای دانشگاه و وزارت بهداشت، اورژانس و بخشهای مرکز طبی کودکان 2 یکی پس از دیگری راهاندازی میشود.
دکتر بدو درخصوص اصلاح حقوق فراگیران گفت: باتوجه به اهمیت این موضوع برای رئیس دانشگاه، جلساتی را با کارورزان برگزار کردند. افزایش حقوق دستیاران تخصصی تقریبا به نتیجه رسیده است و برای دستیاران فوق تخصصی هم درحال اصلاح است.
در ادامه از اساتید پیشسکوت و جوان و همچنین فراگیران منتخب این مرکز قدردانی شد.
نظر دهید