• تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 10:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 425
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: تا آخرین لحظه، از انجام کارهای مثبت دست برنخواهیم داشت و با دقت امور دانشگاه را پیگیری می کنیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تا آخرین لحظه، از انجام کارهای مثبت دست برنخواهیم داشت و با دقت امور دانشگاه را پیگیری می کنیم.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست۳ تیر ۱۴۰۳، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، یادآور شد، تا آخرین لحظه، از انجام کارهای مثبت دست برنخواهیم داشت و با دقت امور دانشگاه را پیگیری می کنیم.

دکتر قناعتی با اشاره به تجربه موفق دانشگاه در اجرای سیاست‌های کلی و اولویت‌های تعیین شده گفت: برنامه‌ریزی‌ها هرچه دقیق باشد، در اجرای آن موانعی مانند آینده مبهم، تعارض منافع و انگیزه و تعهد ذی نفعان وجود دارد که با این وجود در این سه سال تجربیات ارزشمند و موفقیت‌های بی‌نظیری کسب کردیم. 

رئیس دانشگاه با اشاره به انتشار کتاب روایت پیشرفت که شامل دستاوردها و موفقیت‌های دانشگاه است، گفت: جا دارد از دکتر ترابی مدیر روابط عمومی و افرادی که در جمع‌آوری محتوای کتاب نقش داشتند قدردانی کنم. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقایسه با روابط عمومی سایر دانشگاه ها بسیار خوب و قوی عمل کرده و تجربیات مدیریت آن می تواند چراغ راه آیندگان قرار گیرد. 

دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود مرور سیاست‌های کلی دانشگاه را برای آیندگان قابل استفاده دانست و افزود: در این دوره، مدیریت خطی را پیش گرفتم و سعی کردم بین افراد با سلیقه‌های مختلف هماهنگی ایجاد کنم.

رئیس دانشگاه برنامه ریزی استراتژیک را از جمله عوامل موفقیت دانشگاه برشمرد و گفت: در حین اجرای برنامه ها، هرگاه با مانعی مواجه شدیم به سرعت خود را با شرایط تطبیق دادیم و براساس شناخت شرایط جدید برنامه ریزی کردیم. این رویکردی است که در سازمان های موفق جهان نیز به کار گرفته می شود. 

دکتر قناعتی تفویض اختیار و واگذاری تصمیم گیری به واحدها را از دیگر عوامل موفقیت دانشگاه دانست و گفت: در این مدت تلاش کردم مداخله در امور جاری واحدها را به حداقل برسانم این امر باعث شکوفایی استعدادها و به کارگیری حداکثر توان همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه شد. 

رئیس دانشگاه شهامت در تصمیم گیری و ورود به عرصه های ناشناخته را از ویژگی های مدیریت موفق توصیف کرد و گفت: نمونه این تصمیم گیری، یکپارچه سازی نرم افزارهای بیمارستانی بود که تبعات بسیاری داشت اما با اجرایی شدن آن داشبورد مدیریتی حوزه درمان دقیق تر شد و در هر لحظه امکان گزارش گیری از تعداد تخت های خالی و ظرفیت بخش ها وجود دارد. 

دکتر قناعتی افزایش 25 تا 30 درصدی درآمد دانشگاه، افزایش عملکرد حوزه درمان، اصلاح کارانه ها و صدور کارنامه عملکرد اعضای هیئت علمی در حوزه درمان، توسعه فعالیت های فرهنگی، رشد فعالیت های بین المللی، افزایش دو برابری ظرفیت های دارویی دانشگاه را جزو موفقیت های بی نظیر دانشگاه در این دوره مدیریتی برشمرد  و گفت: با کمک همکاران و برنامه ریزی هایی که صورت گرفته شاهد مدیریت پویا و موفقیت های چشمگیری بودیم.  

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستور جلسه در افزایش پرداختی اعضای هیئت علمی علوم پایه گفت: روش هایی که می تواند موجب افزایش دریافتی همکاران علوم پایه شود را اجرایی کنید.

دکتر قناعتی بر بازسازی کلاس های درس دانشکده ها تاکید کرد و گفت: عملیات بازسازی کلاس ها جزو اولویت های امسال دانشگاه است بنابراین هرچه سریعتر آن را اجرایی کنید.

لزوم افزایش دریافتی اعضای هیئت علمی علوم پایه
در ادامه دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی درخصوص ضرورت افزایش  تمام وقتی اعضای هیئت علمی علوم پایه دانشکده پزشکی توضیح داد و گفت: دانشکده پزشکی از نظر دریافتی نیروی انسانی اعم از گروه های کارگری، کارمندی و هیئت علمی و همچنین امکانات و فضای کلاس ها در مضیقه است و  فاصله بسیاری بین دریافتی اعضای هیئت علمی علوم پایه و بالینی وجود دارد.
رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به تاکید رئیس دانشگاه در رسیدگی به پرداخت اعضای هیئت علمی علوم پایه گفت: در جلسات رئیس محترم دانشگاه با اعضای هیئت علمی علوم پایه، مهمترین مسئله ای که مطرح شد، مبلغ دریافتی اساتید علوم پایه بود که به این منظور کارگروهی تشکیل شد تا این مبلغ افزایش پیدا کند.
دکتر صالحی اصلاح حق التدریس را یکی از راهکارهای ترمیم حقوق اعضای هیئت علمی علوم پایه بیان کرد و گفت: با مجموع اقداماتی که صورت گرفته، درحال حاضر دریافتی اعضای هیئت علمی علوم پایه تاحدی افزایش خواهد یافت که به نسبت شرایط موجود جامعه کافی نیست و لازم است برای افزایش بیشتر آن تصمیم گیری شود.
سپس دکتر فردین عمیدی معاون مالی اداری دانشکده پزشکی با اشاره به شمار اعضای هیئت علمی شامل طرح تمام وقتی گفت: در مجموع 110 عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی مشمول طرح تمام وقتی می شوند که چندسالی است نحوه پرداخت به آنان نظام مند شده و ملاک هایی همچون حضور فیزیکی در دانشکده، فعالیت آموزشی براساس سامانه شعاع و رضایت معاونان ومدیران گروه ها از عملکرد آنان مبنای پرداخت قرار دارد.
در نهایت مصوب شد نحوه پرداخت تمام وقتی اعضای هیات علمی بر اساس آئین نامه جدید معاونت آموزشی دانشگاه بصورت یکسان برای همه دانشکده ها اجرا شود.

پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین سید مجید میر قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، با تبریک اعیاد قربان و غدیر روایتی از حضرت علی (ع) را تفسیر کرد و گفت: سه اصل برای موفقیت وجود دارد و فردی می تواند به پیروزی برسد که دارای بصیریت و مقاومت باشد و حق را از باطل تشخیص دهد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 269471
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران