تقدیر از رتبه های برتر کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و پزشکی عمومی دانشکده پزشکی
رئیس دانشگاه: دانشجو چشم و چراغ کشور و محور حرکت اصلاحی، اجتماعی است
دکتر حسین قناعتی در مراسم تقدیر از رتبه های برتر کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و پزشکی عمومی دانشکده پزشکی ضمن تاکید بر تولیدات علمی در راستای حل مسائل اجتماع گفت: ایجاد کرسی آزاد اندیشی، دانشگاه اجتماعی و آوردن دانشجو به سطح اجتماع از مهمترین برنامه های دانشگاه در این راستاست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه در مراسم تقدیر از رتبه های برتر مقاطع کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و پزشکی عمومی دانشکده پزشکی که صبح روز ۱۶ آذر همزمان با روز دانشجو در تالار ابن سینا برگزار شد، ضمن تبریک این روز گفت: دانشجویان چشم و چراغ دانشگاه و کشور هستند، امیدوارم با تیم مدیریتی جدید دانشگاه، شاهد تغییر و تحولات بهتری در دانشگاه باشیم و راه 175 ساله ای که از زمان مصلح کبیر، امیر کبیر پایه گذاری شده را به بهترین شکل ممکن ادامه دهیم.
وی با بیان این که به بسیاری از افتخارات ایران ظلم شده است، گفت: روز پرستار را در پیش داریم که پیشینه آن در دنیا به فلورانس نایتینگل باز می گردد در حالی که اگر سری به موزه اسناد آستان قدس رضوی بزنید، در اسناد مربوط به شفاخانه حضرت رضا در 400 سال قبل، عنوان بیماریار، مترادف با واژه پرستار و کسی که کمک کار طبیب بوده، ذکر شده است.
رئیس دانشگاه ادامه داد: در بسیاری از زمینه ها به افتخارات علمی کشور ظلم شده است برای نمونه شاید کمتر کسی بداند مبدع سی تی اسکن و ام آر ای بر حسب معادلات چند مجهولی، خیام است یا الگوریتم بر گرفته از خوارزمی است.
وی با تاکید بر پیشرفت علمی کشور با تلفیق فرهنگ ایرانی اسلامی گفت: تلاقی اسلام و ایران تجلی بزرگی داشت و مفاخری چون ابن سینا، حافظ، مولوی از تجلیات آن هستند، تا جایی که مولانا با اعلام یونسکو، بزرگترین تولید کننده معرفت اجتماعی در دنیا معرفی شده است.
دکتر قناعتی ادامه داد: در عصر حاضر و با انقلاب اسلامی مدلی بی بدیل ارائه کردیم، در انقلاب با کمترین میزان درگیری جا به جایی حکومت صورت گرفت، تحولات از مردم عادی قهرمان ساخت تا جایی که فردی مانند شهید سلیمانی که سالگرد شهادتش نزدیک است، یک بنا بود، با تحولات ایجاد شده تا جایی پیشرفت که در زمره 5 ژنرال برتر دنیا معرفی شد، یا در زمان جنگ این مردم عادی بودند که جنگی که بیش از 40 کشور در آن شرکت داشتند را مدیریت کردند و امروز ایران به قدرت اول منطقه تبدیل شده است.
وی با اشاره به شیوع بحران کرونا گفت: در پاندمی کووید، جوانان بدون امکانات ایستادند و حماسه آفریدند، برخی حتی چند باره به کرونا مبتلا شدند و برخی متاسفانه جان خود را از دست دادند و به شهادت رسیدند.
وی افزود: متاسفانه گاهی شاهد برخی فسادها، رانت خواری ها برخی رفتارها هستیم که نشان می دهد جامعه بیمار شده است، و تغییر و درمان جامعه بیمار نیازمند تحول در نگرش مدیریتی است، 16 سال بعد از این که شاه سلطان حسین صفوی تاج شاهی را به اشرف افغان تحویل داد، نادر شاه افشار حکومت و ان چه به تاراج رفته بود را پس گرفت، مردم همان مردم بودند اما در نگرش مدیریتی تحول ایجاد شده بود.
دکتر قناعتی با بیان این که در این دوره نیز تحول در نگرش مدیریتی نیاز است و مطمئنا یکی از وظایف دانشجویان ایجاد و تسریع در جریان این تحول است، گفت: وظیفه دانشجو فقط درس خواندن نیست، البته باید آن را به نحو احسن انجام دهد.
وی افزود: دانشجو همیشه باید در عرصه باشد چرا که دانشجو محورحرکت اصلاحی، اجتماعی است و باید بر تارک حرکت های اصلاحی بدرخشد و این موضوع نیازمند نگاه ویژه مسئولین است.
رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: در 80 روز اخیر و پس از تحویل پست مدیریتی، همه اقدامات بر اساس برنامه ریزی و استراتژیک پلان بوده و هیچ کاری بدون برنامه ریزی قبلی نبوده است.
دکتر قناعتی ایجاد کرسی آزاد اندیشی، دانشگاه اجتماعی و آوردن دانشجو به سطح اجتماع را از جمله برنامه های دانشگاه عنوان کرد و گفت: تولیدات دانشگاه باید به نفع اجتماع باشد، باید کاری کنیم که علمی که در دانشگاه تولید می شود به نفع جامعه باشد چرا که دانشگاه باید در خدمت و حل ریز مسائل اجتماع باشد و راهکار ارائه دهد.
وی با بیان این که لازم داریم دانشجوی سیاسی داشته باشیم اما نباید سیاست زده شوند گفت: دانشجویان امروز ما به عنوان مسئولین فردای جامعه در سطوح مدیریتی، باید در کنار اجتماعی بودن با جدیت و شدت درس بخوانند و برای مردم ارزش قائل باشند، امروز دانشگاه در خدمت دانشجو و پاسخگو است.
رئیس دانشگاه از موفقیت ها و نواوری های دانشگاه در حوزه تکنولوژی و دارو خبر داد و گفت: موفقیت در تولید بیش از 90 درصد داروها و بیش از صد نوآوری در زمینه تکنولوژی، تولید و صادرات ربات جراحی سینا، ربات اسپکت و سی تی و دستگاه میکرو سیتی از آن جمله است، که با خودباوری به فناوری آن دست یافتیم.
دکتر قناعتی ضمن تبریک به والدین دانشجویان حائز رتبه های برتر گفت: حتما شایستگی شما بوده که در فرزندتان تجلی یافته است.
امروز اولویت کشور تولید علم نافع است
دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی نیز در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو و خوشامد گویی به دانشجویان و خانواده هایشان،گفت: هر چیزی که در عالم وجود دارد یک شاخصه و ویژگی بارز دارد که حذف کردن آن ممکن نیست و بدون آن شاخصه معنی و مفهوم خود را از دست می دهد.
وی افزود: دانشکده نیز همین گونه است و بدون حضور دانشجو معنی و مفهوم ندارد، بی حضور دانشجویان دانشکده بدون روح بود، ذات دانشکده قائم به حضور دانشجو است.
رئیس دانشکده پزشکی با بیان این که دانشجو قدری دارد که باید قدر آن را دانست، اظهار داشت: باید حرمت دانشجو را نگاه داشت و حفظ کرد.
وی ادامه داد: در میان دانشجویان رشته های مختلف، دانشجویان پزشکی بواسطه فعالیت و خدماتی که ارائه میکنند وجه و اعتبار دیگری دارند.
دکتر بیگ محمدی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهدای دانشجو گفت: اگر عزت و سرافرازی هست بواسطه جانفشانی و ایثاری است که صورت گرفت اما امروز مصادیق ایثار و صحنه آن متفاوت از گذشته است، یک روز دفاع از کیان و مرز کشور در اولویت بود و امروز تولید علم نافع که موجب اعتبار و شأنیت برای مردم ایران است در اولویت قرار دارد که نیازمند دانشجوی عالم و عامل است.
وی در پایان خطاب به دانشجویان، اظهارکرد: تحصیل جامع و هدفمند در اولویت شما باشد و تحصیل را به کمال برسانید و در مسیری که قدم بر می دارید در کسب مدارج علمی و تخصصی با عزت و پرثمر و پر برکت باشید.
در ادامه دکتر ایرج کاشانی معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، با اشاره به فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان 65 درصد پذیرفته شدگان تحصیلات تکمیلی از رتبه های برتر هستند
معاون تحصیلات تکمیلی گفت: پژوهش ما معطوف به مقاله نویسی است در حالی که در کنار نگارش مقاله باید در راستای حل مشکلات کشور باشد، بعضی از گروه های علوم پایه مانند ژنتیک، میکروب شناسی وظیفه تشخیصی دارند، برخی گروه ها در زمینه تولیدات و تجهیزات پزشکی فعال هستند مانند گروه فیزیک پزشکی، اگر از توانمندی گروه ها بیشتر استفاده شود و مهارت های خود را افزایش دهند بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد.
دکتر کاشانی افزود: طبق آمار سازمان سنجش 65 درصد پذیرفته شدگان ما در آزمون کارشناسی ارشد از رتبه های برتر آزمون هستند، که این مسئولیت آموزشی ما را سنگین تر می کند و ما باید این برتری را در فارغ التحصیلی و خروجی این دانشجویان نیز حفظ کنیم.
در ادامه دکتر پروین پاسالار رئیس مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه خطاب به دانشجویان گفت: در کنار مسائل درسی خودتان را در معرض یادگیری های مختلف قرار دهید، مشکلات و کمبودهایی وجود دارد در کنار گلایه مندی می توان راه حل ارائه کرد.
وی توجه به سلامت روحی، جسمی، حفظ روحیه امیدواری توجه به ورزش را از ضروریات یک زندگی سالم و با نشاط دانست.
دکتر ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی ضمن تبریک روز دانشجو گزارش کوتاهی از نتایج کسب شده توسط دانشجویان پزشکی عمومی در آزمون های کشوری جامع علوم پایه و پیش کارورزی در اسفند 99 و شهریور 1400 ارائه کرد و گفت: از میان دو و نیم درصد رتبه های برتر در آزمون جامع علوم پایه اسفند 99، 36 درصد ، در آزمون پیش کارورزی و علوم پایه شهریور 1400 ، 17 درصد از رتبه های برتر از میان دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند.
مراسم تقدیر از رتبه های برتر کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و پزشکی عمومی با حضور دکتر قناعتی سرپرست دانشگاه، دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، دکترصادقیان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر پروین پاسالار رئیس دفتر استعداد های درخشان دانشگاه، دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده، دکتر میری معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی، دکتر فاطمه نبوی زاده مدیر دفتر راهنمای تحصیلی دانشکده، دکتر دهپور استاد برجسته گروه فارماکولوژی، دکتر قاضی خوانساری مدیرآموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی و مدیران گروه های علوم پایه، والدین رتبه های برتر به صورت حضوری در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی و همزمان با پخش برخط در فضای اسکای روم، با اهدای لوح تقدیر و تندیس منقش به آرم قدیم دانشکده پزشکی برگزار شد.
عکس یادگاری مسئولان دانشکده، حسن ختام این مراسم بود.
نظر دهید