• تاریخ انتشار : 1400/06/31 - 17:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 960
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با حضور معاونان آموزشی و درمان وزارت بهداشت و سرپرست دانشگاه

افتتاحیه دومین کنگره مدیریت و درمان کووید ۱۹ ثبت تجربه ها برگزار شد

دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه برگزاری کنگره مدیریت و درمان کووید 19 را لازمه زندگی در شرایط ناپایدار همچون پاندمی کووید دانست.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، افتتاحیه دومین کنگره مدیریت درمان کووید ۱۹ ثبت تجربه با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه و سایر اعضا چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ در بستر شبکه اجتماعی تخصصی Tritapp با حضور بیش از 3 هزار و 500 شرکت کننده از سراسر کشور برگزار شد.

دکتر علامه ضمن خوشامدگویی به مهمانان و شرکت‌کنندگان مجازی این کنگره گفت: این کنگره با حمایت ویژه معاونت درمان وزارت بهداشت در حال برگزاری است . امیدواریم هم‌چون نخستین کنگره مدیریت و درمان کووید ۱۹ این کنگره نیز به خوبی برگزار شود. در این کنگره ۱۶۰ تجربه از سراسر کشور در فرمت طراحی شده به دبیرخانه کنگره ارسال شد و بعد از انجام داوری بر حسب موضوعات برخی از تجربه ها به صورت مجازی در پنل های مختلف مطرح خواهد شد . همچنین اساتیدی که در پنل حضور دارند، تجربیات ارزشمند خود را بیان میکنند. امیدواریم با ارائه این تجربیات  مدیریت بهتری را در آینده در زمینه کنترل بحران داشته باشیم و از نقاط قوت و ضعف موجود درس بگیریم.
 دکتر قناعتی ضمن تقدیر از  مسئولان قبلی دانشگاه به منظور برنامه ریزی این کنگره گفت:  ویروس کووید ۱۹ این پیام را به ما داد که دنیا چقدر ضعیف است و به راحتی نظم آن برهم می خورد. ما در شرایط ناپایدار زندگی می‌کنیم و ضرورت زندگی در شرایط ناپایدار برگزاری چنین برنامه‌هایی است. از تمام کسانی که در این بحران زحمات زیادی را متقبل شدند، تشکر می‌کنم. باید از درس آموخته ها و اشتباهات موجود درس بگیریم. انتقادها هم به منظور افزایش یادگیری و آگاهی است و از زحمات افراد نمی کاهد.
وی افزود: جایزه بهترین عملکرد داوطلبانه یونسکو به مجموعه خیریه ای بزرگ در کشور ما تعلق گرفت که نشان از وجود مردمی قدرتمند دارد. بستر جامعه پشتوانه قدرتمند مردمی دارد که می توان از آن در بحران ها کمک گرفت.

دکتر باقری فرد ضمن تسلیت ایام اربعین و آغاز هفته دفاع مقدس گفت: یاد و خاطره شهدای هفت سال دفاع مقدس و شهدای سلامت را که در طول دو سال رشادت‌های بسیاری داشتند گرامی میدارم.  از معاونت درمان وزارت بهداشت  و دانشگاه علوم پزشکی تهران که زحمات بسیاری را متقبل شدند تشکر می‌کنم . امیدوارم این کنگره دستاوردهای خوب علمی و عملی را به دنبال داشته باشد. در دوسال درگیری با کووید ۱۹ تمام ابعاد زندگی بشر تحت تاثیر این ویروس قرار گرفت که مهمترین حوزه، حوزه سلامت بود و خسارت‌های جبران‌ناپذیری را به ویژه در زمینه نیروی انسانی متقبل شد.
وی افزود: در این بحران حوزه آموزش کل دنیا با مخاطرات و چالش های  متعددی مواجه شد. پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا نیز آمادگی مقابله با چنین ویروسی را نداشتند. در کنار هر تهدیدی فرصتی نهفته است. در این مدت در حوزه آموزش نیز همچون درمان به پیشرفت‌های چشم‌گیری و دستاوردها و  تجربه های‌ گران قیمتی دست پیدا کردیم که امروز در این کنگره آنها را به اشتراک می گذاریم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: در حوزه آموزش از برنامه های تقویتی همچون کارگاه های مهارتی، شبیه ساز و سیمولارها در  آموزش فراگیران استفاده می کنیم. تامین امکانات برای راه اندازی بیمارستان های مجازی از دیگر برنامه های معاونت آموزشی است.دانشگاه مجازی به صورت جامع در حوزه مجازی فعالیت دارد و می‌توان از امکانات آنها برای دانشگاه های سراسر کشور استفاده کرد. در کنار درمان، آموزش نیز پیشرفت خوبی داشته و خدمات خوبی در این حوزه انجام داده است.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 197187
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

م شکور

م شکور

00/07/09 - 12:04

سلام درهمایش شرکت کردم اما نمیدانم چگونه گواهی بگیرم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *