برگزاری جلسه آموزشی با موضوع روغن ها و چربی ها برای کارکنان اداره آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه شهرستان اسلامشهر
به همت کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه، جلسه آموزشی با موضوع روغن ها و چربی ها برای کارکنان اداره آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه شهرستان اسلامشهر برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شنبه 15 دی 1403 جلسه آموزشی با موضوع روغن ها و چربی ها، مضرات و عوارض روغن های جامد، نحوه مصرف و نگهداری روغن و استفاده از روغن مایع برای کارکنان اداره آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه شهرستان اسلامشهر برگزار شد.
شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه گفت: مصرف بیش از اندازه روغن ها علاوه بر ایجاد چاقی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطان ها را افزایش می دهد. روغن های نیمه جامد و چربی های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می کنند. انواع روغن های مایع گیاهی به دلیل وجود اسید های چرب غیر اشباع، سلامتی را کمتر تهدید می کنند و بهتر است به جای سرخ کردن مواد غذایی از روش های دیگر مثل بخار پز و آبپز کردن استفاده شود. وی افزود: در صورت تمایل به سرخ کردن مواد غذایی، از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. رطوبت، نور و اکسیژن موجب تسریع فساد روغن می شود. انواع روغن های مایع ویژگی های تغذیه ای خاص خود را دارند بنابراین توصیه می شود بسته به کاربرد آنها (پخت و پز،سالاد و سرخ کردن) استفاده شوند.تمام روغن های مایع خوراکی برای برای پخت و پز مناسب هستند و به ترتیب الویت، استفاده از روغن زیتون،کنجد،کلزا، ذرت، آفتابگردان و سویا توصیه می شود.
ارسال به دوستان