• تاریخ انتشار : 1403/10/17 - 12:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه با موضوع اهمیت مصرف کلسیم و ویتامین‌ها

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن در نوجوانان، اهمیت مصرف کلسیم و ویتامین دی و الگوی صحیح مصرف روغن‌ها خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه‌این مرکز گفت: فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان، کلاس آموزشی پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن را برای دانش آموزان مدرسه رجا، کلاس الگوی صحیح مصرف روغن‌ها را برای مربیان مدرسه محمدباقر صدر و کلاس مکمل یاری با ویتامین دی و کلسیم را برای سالمندان بوستان دامپزشکی برگزار کرد.
در این کلاس‌های آموزشی در خصوص اهمیت مصرف صبحانه مناسب، محدودیت مصرف شیرینی‌جات و چربی‌ها در صبحانه، میان وعده‌های مناسب مثل میوه، هویج، خیار، آجیل، خرما، کشمش، تخم‌مرغ، لقمه نان و پنیر، اهمیت مصرف سبزیجات همراه غذا، محدودیت مصرف نوشابه، دلستر و فست فود ها در برنامه غذایی، اثر نوشابه‌ها در پوسیدگی دندان، پوکی استخوان، چاقی و دیابت، اهمیت مصرف مکمل کلسیم و ویتامین دی در پیشگیری از پوکی استخوان و شکستگی‌های استخوانی، مصرف مکمل ویتامین د به صورت ماهانه و تأثیر آن در جذب کلسیم در استخوان‌ها ونیز منابع غذایی کلسیم‌دار مانند شیر، ماست، پنیر کم‌چرب و ضرورت مصرف روزانه 3 لیوان از لبنیات در سالمندان، تأثیر ورزش و فعالیت بدنی در جذب بهتر کلسیم، ارتباط روغن‌ها با بیماری قلبی عروقی، سرطان و دیابت، شرایط نگهداری روغن‌ها و مضرات اسیدهای چرب اشباع و ترانس، تفاوت روغن‌های گیاهی و حیوانی و تأثیر آن‌ها بر سلامت قلب و نشانگرهای تغذیه‌ای در انتخاب روغن، مطالبی بیان شد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 288085
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر