محتوای خبری بیمارستان آرش

آخرین کنفرانس مرگ مادر در سال 97 از سری کنفرانس های بخش پریناتولوژی بیمارستان آرش برگزار شد

آخرین کنفرانس بخش پریناتولوژی بیمارستان جامع بانوان آرش در سال 97 با موضوع مرگ مادر در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان آرش، کنفرانس مرگ مادر، جمعه سوم اسفند 97، توسط اساتید بخش پریناتولوژی بیمارستان، در آمفی تئاتر این مرکز برگزارشد.
در پنل اول دکتر ریحانه یپرجانی، فوق تخصص پریناتولوژی گرداننده پانل بود و اعضای هئیت عملی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر لاله اسلامیان، فوق تخصص پریناتولوژی، دکترمهتاب معتمدی، روانپزشک، دکتر ماهرخ دائمی، متخصص جراح عمومی به عنوان اعضای پنل حضور داشتند.
در این پنل دکتر ریحانه پیرجانی یک مورد مرگ مادر دریکی از استان های کشور در خانمی با بیماری زمینه ایی روانی و وقوع پارگی روده که بعد از سزارین رخ داده بود، معرفی کرد. اعضای پنل و شرکت کنندگان به صورت تعاملی پرونده مطرح شده را مورد بررسی قرار دادند.
 در پنل دوم دکتر مریم ربیعی، فوق تخصص پریناتولوژی گرداننده پانل بود و گزارش پرونده دوم، موربیدیتی مادری ناشی از خونروزی مغزی را شرح داد. در این قسمت دکتر صدیقه حنطوش زاده، متخصص زنان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر خلیل کملاخ، متخصص جراحی مغز و اعصاب و دکتر بهنام صفر پور، متخصص نورولوژی و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان اعضای پنل حضور داشتند.
این سری کنفرانس های با شرکت تعداد زیادی از متخصصین زنان و زایمان، بیهوشی، داخلی و گروه های مامائی روبرو شد.کنفراس های برگزار شده در سال جاری توسط بخش پریناتولوژی بیمارستان آرش مورد استقبال چشمگیر قرار گرفت و موجب دانش افزایی در زمینه های آشنایی با عوامل مرگ مادر و کاهش خطا ها در این زمینه شده است.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده