محتوای خبری بیمارستان آرش

آزمون یکپارچه آسکی زنان در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد

دستیاران گروه زنان در آزمون آسکی یکپارچه در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی شرکت کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، آزمون یکپارچه گروه زنان و زایمان، چهارشنبه 22 اسفند 97، با حضور 109 تن از دستیاران سال یک ، دو و سه زنان بیمارستان های آرش، امام خمینی، شریعتی و یاس در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.
این آزمون با حضورو نظارت مستقیم دکتر آل یاسین، مدیر گروه زنان و همراهی 25 تن از اعضا هیئت علمی و 5 تن از مسئولان آموزشی گروه زنان بیمارستان ها برگزار شد.
در این آزمون برای هر پایه 10 ایستگاه و درکل 30 سوال طراحی شده بود و و مهارت های عملی دستیاران درزمینه  نازایی، اورو ژنیکولوژی، آنکولوژی و پریناتولوژی و اورژانس های مامایی مورد ارزیابی قرار گرفت.
 یکی از ایستگاه ها در هر پایه (مجموعا سه ایستگاه) به موضوع مهارت های ارتباطی اختصاص داده شده بود، که در این ایستگاه های نحوه برخورد با بیمار مبتلا به سرطان، برخورد با همراه عصبانی و گرفتن رضایت آگاهانه و موارد دیگر مورد ارزیابی قرار گرفت.
توضیح اینکه گروه زنان آزمون آسکی را هر ساله برای دستیاران سال یک، دو و سه رشته زنان و کارگاه آموزشی آسکی بورد برای دستیاران سال چهار برگزار می کند.
خبرنگار: سارا احمدی زاده