محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید ارزیابان صیانت از حقوق شهروندی از بیمارستان جامع بانوان آرش

گروه ارزیابان صیانت از حقوق شهروندی از بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، گروه ارزیابان صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه، سه شنبه 10 دی 98 از این مرکز بازدید کردند.
این گروه متشکل از دکتر پیمانه گوران، معاون دفتر بازرسی و سرارزیاب، امیر شایگان راد، کارشناس مسئول بازرسی و رسیدگی به شکایت، فاطمه علیزاده و مهندس صباغ زاده کارشناسان همراه بودند.
در این بازدید بعد از نشست در اتاق مدیریت با حضور دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان، دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان و فریبا نوری ، مدیر پرستاری، گزارش عملکرد بیمارستان در زمینه صیانت از حقوق شهروندی را مورد بررسی قرار دادند.
در ادامه ارزیابان با هدف بهبود ارائه خدمات به مراجعین و بررسی اجرای این طرح از نوبت دهی آنلاین، نحوه رسیدگی به شکایات و پاسخگویی به آنها، پذیرش بیمار، آزمایشگاه، داروخانه و بخش های بستری بازدید و با بیماران در خصوص دریافت خدمات مصاحبه کردند.
خبرنگار و عکاس : سارا احمدی زاده