محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید ارزیابان پدافند غیرعامل دانشگاه از بیمارستان آرش

گروه بازرسی پدافند عامل دانشگاه از بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کرد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، گروه بازرسی پدافند غیرعامل به سرپرستی رقیه چمانه، یکشنبه 27 مهر 99 از بیمارستان بازدید کرد.
این بازدید از تاسیسات، بهداشت محیط و حرفه ای، حراست، پرستاری انجام شد که در هر محور پدافند غیرعامل مورد بررسی قرار گرفت و از بخش های موتورخانه، اتاق اکسیژن ساز، تلفنخانه و اورژانس بازدید به عمل آمد.
در این بازدید تاییدیه دیگ های بخار، چاه های Earth، پنل اعلام کد، موارد مربوط به اعلام واطفای حریق مورد بررسی قرار گرفت.
در جلسه نهایی با دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان و مهندس زهره دستغیب، مسئول بهداشت محیط و مهندس مینا تقی پور، مسئول بهداشت حرفه ای برخی موارد را يادآور شدند و راه حل هایی در جهت بهتر شدن موارد ارائه دادند.
دکتر عمرانی در اين جلسه بر ارتقای نقاط قابل بهبود بر اساس پیشنهادهای داده شده تاکید کرد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده