محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید تیم ایمنی بیمار معاونت درمان از بیمارستان جامع بانوان آرش

کارشناسان تیم ایمنی بیمار معاونت درمان به منظور تاییدیه اعطای لوح دوستدار ایمنی مادر از بیمارستان آرش بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 29 مرداد 97، تیم ارزیابی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران ، برای دریافت لوح دوستدار ایمنی بیمار از این مرکز بازدید کرد.
عباس آبادی، مدیر نظارت بر اعتباربخشی معاونت درمان و تیم همراه از ساعت ۹ صبح تمامی مستندات و بخش های بیمارستان را مورد بازرسی قرار دادند.
دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان در گفتگو با تیم ارزیاب، دریافت لوح ایمنی بیمار را پرارزش خواند و خاطرنشان کرد که هدف بیمارستان رضایت مراجعین و رعایت تمامی استانداردهای ایمنی بیمار است. گزارش روند کار بیمارستان آرش در زمینه ایمنی بیمار و استانداردهای موجود توسط عزیزی، کارشناس ایمنی بیمار برای تیم ارزیاب شرح داده شد.
در ادامه ارزیابان ضمن بررسی دقیق بخش ها و مطابقت فرآیندها و عملکرد بخش و کارکنانشان با استانداردهای 20 گانه ایمنی بیمار مورد توجه و ارزیابی قرار دادند.
در این ارزیابی از بخش های اتاق عمل، بخش های بستری، ICU، لنژری، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و پسماند ... بازدید بعمل آمد.
دکتر نتاج، معاون درمان، شکوهی، مترون، حسنی فرد، جنت و جدیدکار، کارشناسان بهبودکیفیت و عزیزی،کارشناس ایمنی بیمار همراهان این تیم بودند.
در پایان عباس آبادی، مدیر نظارت بر اعتباربخشی معاونت درمان، ضمن خرسندی از پیشرفت بیمارستان در تمامی زمینه های اعتباربخشی به خصوص ایمنی بیمار، نتیجه بازرسی را مثبت ارزیابی کرد.
لوح دوستدار ایمنی بیمار پس از تایید بازرسان معاونت درمان و بازرسی مجدد وزارت بهداشت اخذ خواهد شد.

عکاس و خبرنگار: سارا احمدی زاده
برگزاری جلسه کمیته ایمنی بیمار در بیمارستان جامع بانوان آرش