محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید تیم کارشناسان بیمارستان نجمیه از بیمارستان جامع بانوان آرش

تیم کارشناسان بیمارستان نجمیه برای آشنایی با عملکرد بیمارستان جامع بانوان آرش از این مرکز بازدید کردند.

به گزارش روابط  عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، چهارشنبه 28 خرداد 98، تیم کارشناسان بیمارستان نجمیه از این مرکز بازدید کردند.
اعضای تیم بازدید کننده دکتر حجت دوست، مشاور ریاست بیمارستان نجمیه ، دکتر فرحی، مدیر بهداشت، حسینی، مدیر طرح وبرنامه، محمدیان ، مدیر آموزش و پژوهش، اسدی، مدیرپرستاری، کاظمی ، مسئول تجهیزات پزشکی، مفتخری، مسئول بلوک زایمان و مرحمتی، مسئول بهبود کیفیت بیمارستان نجمیه بودند.
این گروه با دکتر مسعود رفعتی، مدیر بیمارستان، نوری مدیر پرستاری و مالمیر مسئول امور اداری در دفتر مدیریت نشستی داشتند و در این جلسه به بررسی عملکرد بیمارستان جامع بانوان آرش پرداختند و تجربیات بیمارستان را درسال های گذشته را مورد بررسی قرار دادند.
در ادامه این بازدید تیم کارشناسان از بخش های IVF، NICU، LDR بازدید کردند.
خبرنگار: سارا احمدی زاده