محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید مدیریتی ایمنی از بخش های لنژری، تاسیسات و پسماند بیمارستان آرش

دکتر رفعتی، مدیر بیمارستان جامع بانوان آرش از ایمنی بخش های لنژری، تاسیسات و پسماند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، بازدید مدیریتی ایمنی ، چهارشنبه 19 تیر 98، با حضور دکتر مسعودرفعتی، مدیر بیمارستان، راضیه مالمیر، مسئول امور اداری و صفیه حسنی فرد، مسئول دفتر بهبود کیفیت و دیگر اعضا انجام شد.
در این بازدید در خصوص تخریب و بازسازی سطح شیب دار حمل البسه، سرویس کولر و اگزوفن واحد لنژری تصمیم گیری شد. همچنین در قسمت پسماند تهیه کیسه نسوز دستگاه بی خطر ساز با توجه به اتمام آن و بی خطر سازی پسماند های شیمیایی دارویی بررسی شد.
در قسمت تاسیسات نیز بعد از بررسی های انجام شده،  تسریع بازگشت قطعاتی که برای تعمیر فرستاده شدند و تامین درخواست های بخش تاسیسات در صورت تامین مالی در دستور کار قرار گرفت.
خبرنگار: سارا احمدی زاده