محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید مدیر اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت از بیمارستان آرش

دکتر جلال نائلی، مدیر اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت از بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، دکتر جلال نائلی، مدیر اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، شنبه 26 مرداد 98، از فرآیندها، زیرساخت ها و فعالیت هایی که این مرکز در خصوص جذب گردشگر سلامت انجام داده است، بازدید کرد.
در این بازدید دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان، راضیه مالمیر، مسئول امور اداری و سمیه انصاری، مسئول گردشگری سلامت بیمارستان حضور داشتند.
دکتر نائلی از بخش های بیمارستان دیدن کرد. همچنین سایت انگلیسی بیمارستان و فرآیند های پذیرش بیمار، بستری و ترخیص بیماران بین المللی را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.
وی در نشستی که در دفتر مدیریت با اعضای بازدیدکننده داشت، گفت: برای موفقیت در جذب بیماران گردشگر سلامت باید بر نقاط قوت بیمارستان تاکید بیشتر داشته باشید و بیمارستان را با استفاده از ظرفیت ها، از جمله حضور پزشکان مجرب در بیمارستان به برند تبدیل کنید.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده