محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید مسئولان حوزه مالی دانشگاه از بیمارستان جامع بانوان آرش

بازدید مسئولان حوزه مالی دانشگاه با هدف بررسی فرایندها ، مستندات و عملکردهای مالی صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، بازدید مسئولان حوزه مالی دانشگاه روز چهارشنبه 8 شهریور از تمامی واحدهای مالی انجام شد. در این بازدید که با هدف بررسی فرایندها و عملکردها و روند مالی پروسه های درمانی صورت گرفت، از تمامی فرایندها و عملکردهای واحدهای مالی از جمله ترخیص، درآمد، انفورماتیک، مددکاری،صندوق، صندوق اورژانس، برونسپاری مورد بازبینی قرار گرفت.
در ادامه بازدید دکتر امینی مدیر بیمارستان ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص  نحوه ارائه خمات در فرایندهای مالی، از بخشهای در دست احداث بیمارستان بازدید بعمل آمد.توضیح اینکه این بازدید با حضور فرامرزی رئیس اداره بررسی و نظارت امور مالی، سوری معاون مدیر مالی، رادک رئیس حسابداری داروخانه های بیمارستانی و دیگر کارشناسان حوزه مالی دانشگاه به همراه دکتر امینی مدیر بیمارستان جامع بانوان آرش و امیدی نوبیجار رئیس حسابداری به پایان رسید.