محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید نمایندگان شرکت «جایکا» از پروژه در حال ساخت MRI و سی تی اسکن بیمارستان آرش

نمایندگان شرکت «جایکا» از پروژه در حال ساخت MRI و سی تی اسکن بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، نمایندگان این شرکت روز یکشنبه 24 آذر 98، با حضور دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان و راضیه مالمیر، مسئول امور اداری از پروژه در حال ساخت MRI و سی تی اسکن بازدید کردند.
نمایندگان جایکا، آژانس همکاری بین المللی ایران و ژاپن بعد از نشستی با مدیر بیمارستان آرش و آشنایی با عملکرد بیمارستان و همچنین پروژه MRI و سی تی اسکن از این پروژه دیدن کردند.
این بازدید پیروجلسات قبلی بیمارستان با آژانس بین المللی جایکا به منظور ادامه همکاری این آژانس با بیمارستان آرش انجام شد. آژانس بین المللی جایکا در حال پیگیری دریافت مجوز از سازمان OFAC ( Office of Foreign Assets Control)  و خواستار ادامه همکاری در زمینه تامین تجهیزات پزشکی در کشور ایران است.
در این بازدید مهندس اوجانی، نماینده دفتر فنی دانشگاه، صابری فراز رابط بین الملل دانشگاه و اسدی رابط کارشناس برنامه های جایکا در ایران حضور داشتند.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده