محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید هیئت بین‌المللی جایکا از بیمارستان جامع بانوان آرش

هیئت بین‌المللی جایکا از بیمارستان جامع بانوان آرش ديدن کردند. جایکا نام یک سازمان دولتی مستقل بین‌المللی در ژاپن است که در زمینه توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری فعالیت دارد.

گالری تصاویر
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه ای با حضور کارشناسان و نمایندگان آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا) روز يکشنبه 12 شهریور 96 در این بیمارستان برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه، بررسی و بازدید فضاهای بیمارستانی به منظور استقرار تجهیزات پزشکی در زمینه ایجاد همکاری های  دوجانبه فنی و تخصیص اعتبارات بود.
در همین راستا، دکتر امینی مدیر این مرکز ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص احداث بخشهای جدید به همراه نمایندگان آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن (جایکا) ازطرح‌های دردست احداث بیمارستان جامع بانوان آرش بازدید کردند.