محتوای خبری بیمارستان آرش

بازدید کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بیمارستان جامع بانوان آرش

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، سه شنبه 10 اردیبهشت 98، کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از عملکرد موفق این مرکز در زمینه ایمنی بیمار بازدید کردند.
در این بازدید میدانی بازدید کنندگان با تجربیات و عملکرد بیمارستان از نزدیک آشنا شدند.
دکتر عباس آبادی ، مدیر اداره اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه و دکتر سعید زرخواه ریئس اداره اعتبار بخشی و معاونت درمان، دکتر فرهود محمد زاده، کارشناس اعتبار بخشی، سولماز ارشادی کارشناس ایمنی بیمار از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دکترلادن کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان و دکتر رفعتی ، مدیر بیمارستان و کارشناسان بهبود کیفیت نشستی در دفتر مدیریت داشتند.
در این نشست عزیزی مسئول ایمنی بیمار گزارش عملکرد این مرکز در خصوص ایمنی بیمار را ارائه داد و حاضرین با هم به بحث و گفت و گو پرداختند.
بازدید کنندگان بعد از نشست از بخش های  داروخانه، رادیولوژی، اتاق عمل، بخش مادران باردار پرخطر و واحد پسماند بازدید کردند. در این بازدید دکتر نتاج ضمن معرفی بخش ها به همراه گروه بازدید کننده بود.
در پایان بازدید کنندگان از عملکرد بیمارستان در خصوص ایمنی بیمار ابزار رضایت کردند.
عکاس و خبرنگار: سارا احمدی زاده