محتوای خبری بیمارستان آرش

بررسی یک مورد پرونده مرگ مادر در جلسه آموزشی بیمارستان جامع بانوان آرش

در جلسه آموزشی بیمارستان جامع بانوان آرش، دکتر تهرانیان، رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه یک مورد پرونده مرگ مادر در یکی از بیمارستان های کشور را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان  جامع بانوان آرش، جلسه آموزشی بررسی یک مورد پرونده مرگ مادربا عارضه قلبی در یکی از بیمارستان های کشور، یکشنبه 5 اسفند 97، توسط  دکتر تهرانیان، رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و با حضور دکتر معصومه نتاج مجد، متخصص بیهوشی، دکترپریا توکلی پور، متخصص قلب و عروق و اساتید زنان و زایمان مورد بررسی و جزییات آن مورد بحث قرار گرفت.
جلسات آموزشی مورتالیتی و موربیدتی در بیمارستان آرش به صورت مرتب  در حال برگزاری است. هدف از این جلسه بررسی عوامل و شرح جزییات برای کاهش آمار مرگ و میر در مادران باردار است.
خبرنگار: سارا احمدی زاده