محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جشن بهداشت دست در بیمارستان آرش

همزمان با 16 اکتبر روز جهانی بهداشت دست جشنی در بیمارستان آرش برگزار شد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، همزمان با 16 اکتبر، روز جهانی بهداشت دست جشنی در تاریخ 16 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر بیمارستان آرش برگزار شد.
به همین مناسبت در راستای فرهنگ سازی روز جهانی شستشوی دست به همت واحد کنترل عفونت بیمارستان جامع بانوان آرش، جشنی برای آموزش همکاران در سطح بیمارستان و بخش ها برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر نتاج معاون درمان بیمارستان، دکتر امینی مدیر بیمارستان، شکوهی مترون برگزار شد.
خبرنگار: نخستین

در این مراسم دکتر سوری متخصص عفونی و رئیس دپارتمان کنترل عفونت در خصوص اهمیت شستن دستها در کاهش عفونتهای بیمارستانی، کنترل عفونت در بخش های ویژه ، استفاده صحیح از هندراب مطالبی را ارائه کرد و در همین راستا فیلم آموزشی شستن دستها پخش شد. در ادامه مراسم، شستن دست بصورت نمادین وعملی انجام شد و در پایان هندراب جیبی، دستمال ضدعفونی کننده دست به مدعوین بهمراه پمفلت آموزشی اهداء شد و از مدعوین پذیرایی شد. در بخش ها نیز با حضور دکتر نتاج معاون درمان، روش صحیح شستن دست و اجرای عملی آن توسط پرسنل انجام شد و هندراب جیبی، دستمال ضدعفونی کننده دست به همکاران، بیماران و همراهان آنها اهداء شد. نخستین