محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه آموزشی بررسی پرونده مرگ مادر در بیمارستان جامع بانوان آرش

دکتر تهرانیان پرونده مرگ مادر را در جلسه آموزشی در بیمارستان آرش جامع بانوان آرش بررسی کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 27 خرداد 98، در جلسه ایی آموزشی یک مورد پرونده مرگ مادر توسط دکتر افسانه تهرانیان، رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در حضور اساتید و دستیاران و دانشجویان پزشکی بررسی شد.
در این جلسه بعد از بررسی گزارش پرونده، دکتر معصومه نتاج مجد، متخصص بیهوشی و فلوشیپ مراقبت های ویژه، در خصوص فاکتور های حائز اهمیت در مراقبت های اورژانسی مادر بعد از زایمان صحبت کرد.
همچنین دکتر تهرانیان گفت: تشخیص زودرس خونریزی بعد از زایمان بسیار مهم است. که با تشخیص درست و توجه به علائم و درمان سریع و فوری میتوان از خونریزی بعد از زایمان مادر اطلاع پیدا کرد و جان مادر را نجات داد.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده