محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه آموزشی تعهد حرفه ای در بیمارستان جامع بانوان آرش

جلسه آموزشی تعهد حرفه ای با حضور اساتید در بیمارستان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه آموزشی تعهد حرفه ای، سه شنبه 16 مهر 98، با حضور دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان ، اعضای هیئت علمی، دستیاران و دانشجویان پزشکی در سالن همایش ها برگزار شد.
در این جلسه دکتر مریم خوشیده، معاون آموزشی در خصوص ارزیابی و ارتقا روابط حرفه ای بین دستیاران و روابط میان دستیاران و کارکنان صحبت کرد.
وی بردرخواست های پاراکلینیکی دستیاران برای بیماران تاکید کرد و از آنها خواست جوانب درخواست خود را در زمینه صرف هزینه، زمان و نیروی انسانی بسنجند تا درخواست های پاراکلینیک با دقت و با تاکید بر موارد لازم و ضروری باشد و از درخواست هایی که کمکی به تشخیص یا درمان نمیکند و یا با فاصله زمانی نزدیک قبلا انجام شده، پرهیزکنند.
همچنین در این جلسه برگزاری کلاس های آموزش ارتباط موثر برای دستیاران پیشنهاد شد و مورد بررسی قرار گرفت.
خبرنگارو عکاس : سارا احمدی زاده