محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه آموزشی رفتارهای غیر مدنی در محیط های آموزشی در بیمارستان آرش

جلسه آموزشی رفتار های غیر مدنی در محیط های آموزشی با هدف شناسانی رفتار های و علل و تاثیر آن با هماهنگی واحد توسعه آموزش بالینی در بیمارستان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان آرش، 24 فروردین 1401 در جلسه آموزشی، دکتر بهنام شکیبا و دکتر نسیم ترابی متخصصان اورولوژی عضو کار گروه EDC دانشگاه علوم پزشکی ایران به موضوع رفتار های غیر مدنی در محیط های آموزشی پرداختند. این جلسه با حضور دکتر افسانه تهرانیان، رئیس بیمارستان و اعضا هیئت علمی، دستیاران ودانشجویان پزشکی تشکیل شد.

در این جلسه به تعریف رفتارهای غیر مدنی از قبیل رفتار های توهین آمیز و قلدرمآبانه پرداخته شد. همچنین دکتر شکیبا به مقایسه رفتار های درست و رفتار های غیر مدنی پرداخت و به تفکیک در خصوص هر یک توضیح داد. در ادامه دکتر ترابی در خصوص تاثیر رفتار های نادرست در محیط های آموزشی پرداخت. وی گفت این دسته رفتار ها منجر به فرسودگی شغلی، افسردگی و اضطراب افراد خواهد شد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده