محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه تیرماه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی و طب انتقال خون به صورت همزمان در بیمارستان آرش

جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی و طب انتقال خون به صورت همزمان در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی و طب انتقال خون، دوشنبه 16 تیر 99 با حضور دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان و دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان برگزار شد.

در جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و درمان و تچهیزات پزشکی ، الویت های خرید تجهیزات طبق نیاز سنجی انجام شده مطرح شد و به تصویب کمیته رسید.

همچنین در کمیته طب انتقال خون، آمار تزریق فرآورده های خونی در اردیبهشت و خرداد سال جاری بررسی شد و فرآورده های خونی موجود مورد بررسی و پایش قرار گرفت و اقدامات اصلاحی برای آن مطرح شد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده