محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه خرداد ماه کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط در بیمارستان آرش

جلسه خرداد ماه کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط، یکشنبه 18 خرداد 99 باحضور دکتر لادن کاشانی،رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان و دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان برگزار شد.
در جلسه کمیته کنترل عفونت پس از پیگیری مصوبات کمیته قبلی، به بررسی گزارش میزان عفونت های بیمارستانی در اردیبهشت 99 و گزارش مصرف منطقی آنتی بیوتیک در سه ماهه چهارم 98 پرداخته و مداخلات اصلاحی ارائه شد.
گزارش نصب توری ها در بخش ها براساس اولویت، گزارش بهداشت محیط در خصوص کرونا در اردبیهشت سال جاری و گزارش مشکلات فضای فیزیکی بیمارستان و نتایج تست کیفی آب، موضوعاتی بود که در کمیته بهداشت محیط بررسی شد.

سارا احمدی زاده

سارا احمدی زاده