محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه فاکتورهای مرتبط با خطاهای پرستاری در پرونده های بیماران در بیمارستان آرش

هدف از برگزاری این جلسه ارتقاء امنیت بیماران و شناسایی خطاهای رایج در حوزه پرستاری بود.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه بررسی فاکتورهای مرتبط با خطاهای پرستاری در پرونده های ارجاعی به کمیته مورتالیتی و موربیدیتی 10 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد. در این جلسه اهم خطاها همراه با تجزیه و تحلیل ریشه ای آن مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه جلسه عزیزی کارشناس ایمنی بیمار در خصوص خطاهای دارویی،شیوه های صحیح تزریق ایمن، خطاهای ناشی از عدم شناسایی بیمار بوسیله دستبند مناسب، مسائل مربوط به ایمنی بیمار، سقوط از تخت، تراسنفوزیون خون توضیحاتی را ارائه کرد و راهکارهای مقابله با این خطاها را مورد بررسی دقیق قرار داد. در ادامه این جلسه نیکجو ماما ، مسئول آموزش شیردهی و دبیر کمیته مورتالیتی، موربیدیتی در خصوص خطاهای مامایی، دستیابی به زایمان ایمن، راهکارهای مواجهه با زایمان های پرخطر، دیستوشی، اهمیت هم آغوشی مادر و نوزاد بدو تولد، توجه به عوامل تهدید کننده جان مادر و نوزاد مطالبی را مطرح کرد. این جلسه قرار است در سه جلسه متوالی برگزار شود. توضیح اینکه این جلسات آموزشی توسط گودرزی مسئول آموزش سلامت برگزار میشود.