محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه کمیته ایمنی بیمار، اخلاق و صیانت از حقوق شهروندی در بیمارستان آرش

جلسه سه کمیته ایمنی بیمار، اخلاق و صیانت از حقوق شهروندی به صورت همزمان در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 17 تیر 98، جلسه سه کمیته ایمنی بیمار، اخلاق و صیانت از حقوق شهروندی با حضور دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر معصومه نتاج مجد، معاون درمان و دکتر مسعود رفعتی، مدیر بیمارستان برگزار شد.
در کمیته ایمنی بیمار،  سنجه های خود ارزیابی بیمارستان دوستدار ایمنی بیمار را برای انجام اقدامات اصلاحی و بررسی نکات قابل بهبود مطرح شد. پروین عزیزی، دبیر جلسه، گزارش پایش خطاها را ارائه کرد و مصوب شد تا کلاس های آموزشی برای بیشترین خطاها در هر بخش برگزار و صندوق گزارش خطا برای پزشکان در داخل پایون نصب شود.
همچنین در کمیته اخلاق و صیانت از حقوق شهروندی، گزارش رضایمندی بیمار در سه ماهه اول سال بررسی و مقرر شد تا گزارش نموداری رضایت سنجی به تفکیک برای تمامی مسئولان بخش ها و واحدها ارسال شود و همچنین سرپرستاران و پرستاران که بالاترین رضایت مندی را داشتند مورد تشویق قرار گیرند.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده