محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه کمیته ایمنی بیمار در بیمارستان جامع بانوان آرش

جلسه کمیته ایمنی بیمار در بیمارستان جامع بانوان آرش بر اساس جدول زمابندی دفتر بهبود کیفیت در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، شنبه 27 مرداد 97، جلسه کمیته ایمنی بیمار با حضور دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر نتاج، معاون درمان، دکتر امینی، مدیر بیمارستان، شکوهی، مترون، حسنی فرد و جدیدکار، کارشناس بهبودکیفیت، تقی پور، مسئول بهداشت حرفه ای و به دبیری عزیزی، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار از اعضاء این کمیته بودند.
بررسی گزارش ایمنی بیمار جهت بازدید کارشناسان معاونت درمان، تصویب تفاهم نامه با دیگر مراکز درمانی جهت معاینه سالیانه کارکنان، تغییر فرایند صدور گواهی ولادت به جهت الزام به واکسیناسیون نوزاد قبل از دریافت گواهی ولادت از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

عکاس و خبرنگار: سارا احمدی زاده