محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری جلسه کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط در بیمارستان آرش

جلسه کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط، همزمان در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 26 شهریور 97، جلسه کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط با حضور دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر نتاج، معاون درمان، دکتر امینی، مدیر بیمارستان و دیگر اعضا در دفتر مدیریت برگزارشد.
در جلسه کمیته کنترل عفونت، در خصوص دستورالعمل کشت برای بیماران، خرید محلول های با کیفیت بالاتر تصمیم گیری شد. همچنین کنترل عفونت اتاق عمل، دستور العمل ضد عفونی وسایل اتاق عمل و دستگاه ضد عفونی کننده مورد بحث و بررسی قرارگرفت.
در بخش مربوط به بهداشت محیط، درخصوص مشکلات ساختار لنژ، بهداشت آشپزخانه و موادغذایی، بهداشت رختشوی خانه و سایت پسماند ها تصمیم گیری شد. بررسی و افزایش گنجایش تسویه خانه فاضلاب و کفپوس آزمایشگاه از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
خبرنگار و عکاس: سارا احمدی زاده