محتوای خبری بیمارستان آرش

برگزاری مراسم تجلیل از استاد در بیمارستان آرش

همزمان با سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام استاد، بیمارستان جامع بانوان آرش از استادان و پزشکان تجلیل کرد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، همزمان با سالگرد شهادت آیه الله مطهری و بزرگداشت مقام استاد، مراسمی روز 15 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد.
درابتدای این مراسم، دکتر کاشانی رییس بیمارستان با تبریک این روز به کلیه اساتید و دستیاران از زحمات آنان قدردانی نمود و گفت: هدف ما حرکت در مسیر خدمت به بیماران و پیشبرد برنامه های سلامت است که این مهم جز با یاری دستیاران و آموزش اساتید میسر نخواهد شد.  در ادامه مراسم دکتر تهرانیان و دکتر خوشیده مسئول دستیاران این روز را تبریک گفته و از دستیاران قدردانی کردند. در پایان نیز هدایایی نیز از طرف کلیه دستیاران به استادان تقدیم شد.